ΝΕΟ FORD TOURNEO COURIER Από €18.000


Χρειάζεστε πρακτικότητα, άνετους χώρους και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Θα θέλατε άνεση, στυλ και τεχνολογία. Μπορείτε όμως να τα έχετε όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο που είναι οικονομικό και εύκολο στον χειρισμό;

Μπορείτε, εάν αυτό είναι ένα έξυπνο επιβατικό αυτοκίνητο: το Tourneo Courier. Αυτό το συμπαγές, ευρύχωρο αυτοκίνητο προσφέρει μεγάλο χώρο για το κεφάλι, τα πόδια και τους ώμους <πέντε/τέσσερα> άτομα και μπορεί να μεταφέρει άνετα τις αποσκευές όλων. Με τα ευέλικτα καθίσματα μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον εσωτερικό χώρο, ενώ οι έξυπνοι χώροι αποθήκευσης και οι λειτουργίες καθιστούν εύκολη την οργάνωση και την αποθήκευση των αποσκευών σας.

Οι προηγμένες τεχνολογίες περιλαμβάνει το σύστημα Ford SYNC με Φωνητικό Έλεγχο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε ασύρματες κλήσεις. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

Και είτε επιλέξετε έναν απλό πετρελαιοκινητήρα 1,5 ή 1,6L ή τον αποδοτικό και βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1,0L EcoBoost, θα οδηγείτε ένα από τα αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση κατανάλωσης καυσίμου.

Είναι συμπαγές και κομψό, ευέλικτο και με αποδοτικότητα καυσίμου, και γεμάτο από έξυπνα χαρακτηριστικά και τεχνολογικά συστήματα: το νέο Ford Tourneo Courier μπορεί να είναι το όχημα που πάντα αναζητούσατε.

Διαβάστε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο Tourneo Connect και ανακαλύψτε: τη σχεδίαση, την οδηγική εμπειρία, τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την προστασία και τα διαθέσιμα μοντέλα.

Capture
Εκμεταλλευτείτε τον κινητήρα σας στο έπακρο
Ο επαναστατικός νέος 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0 λίτρου σας δίνει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από έναν συμβατικό κινητήρα 1,6 λίτρων, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνει 24% λιγότερο καύσιμο και έχει 25% λιγότερες εκπομπές CO2, με μόλις 119 γρ./χλμ.
Capture
Δύο πετρελαιοκινητήρες που είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία τους
Ένας οικονομικός κινητήρας Duratorq TDCi 1,5 λίτρου παράγει 75 PS, ενώ διατηρεί χαμηλή την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2: 3,9L/100km και 103g/km (με σύστημα Auto-Start-Stop). Εάν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, ο TDCi 1,6 λίτρων παρέχει 95 PS και (με σύστημα Auto-Start-Stop και περιοριστή ταχύτητας 100kph) πετυχαίνει 3,7L/100km, με εκπομπές CO2 μόνο 97g/km.

Επιδόσεις και οικονομία καυσίμου

Πετρέλαιο τελευταίας τεχνολογίας και καινοτόμοι πετρελαιοκινητήρες μπορούν να μειώσουν τις διακοπές καυσίμου (και να μειώσουν τους λογαριασμούς καυσίμου). Το εξωτερικού του αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένο για βελτιωμένη αεροδυναμική, η οποία μπορεί, επίσης, να συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Και άλλες τεχνολογίες παρέχουν επιπλέον εξοικονόμηση, ενώ τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις μπορούν, επίσης, να συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto-Start-Stop
Όταν το αυτοκίνητό σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτό το προαιρετικό τεχνολογικό σύστημα σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως ο αερισμός, το ραδιόφωνο και το Ford SYNC). Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).
Capture
Μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις για μειωμένα έξοδα
Κάθε τμήμα και εξάρτημα του καινούριου Tourneo Courier έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα και να αυξάνεται ο χρόνος μεταξύ των σέρβις. Για τον λόγο αυτό, τα διαστήματα μεταξύ των σέρβις έχουν οριστεί στα 30.000 χλμ. ή κάθε χρόνο.
Capture