Καταγραφή
Καταγραφή

Το νέο Ford Transit Custom δημιουργεί νέα πρότυπα απόδοσης, αλλάζει τα δεδομένα του χώρου φόρτωσης, βελτιώνει την παραγωγικότητά σας και θα κάνει σίγουρα μεγάλη εντύπωση στους πελάτες σας. Έχει, λοιπόν, κερδίσει επάξια τον τίτλο του  “διεθνούς van της χρονιάς 2013“.

Το Ford Transit Custom είναι επίσης το πρώτο και μοναδικό van στην κατηγορία του που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τον οργανισμό Euro NCAP. Δύο καινοτόμες τεχνολογίες του, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το σύστημα Ford SYNC® με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης απέσπασαν επίσης τη διάκριση Euro NCAP Advanced για προηγμένες τεχνολογίες: είναι η πρώτη φορά που απονέμεται τέτοια διάκριση σε επαγγελματικό όχημα.

Το Ford Transit Custom επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του, κάτι που το οφείλει στις τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου ECOnetic, όπως το σύστημα Auto-Start-Stop. Το άνετο, ανθεκτικό εσωτερικό του θα κάνει την εργάσιμη ημέρα σας, ειδικά η καμπίνα, που λειτουργεί σαν κινητό γραφείο. Ο χώρος φόρτωσης είναι επίσης κορυφαίος στην κατηγορία του. Είτε επιλέξετε το Van, είτε το Kombi, το όχημά σας θα είναι εξοπλισμένο με πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα φωνητικού ελέγχου Ford SYNC.

Μάθετε περισσότερα για το Ford Transit Custom: την οδηγική εμπειρία που προσφέρει, τις επιδόσεις και την αποδοτικότητά του, τη χρηστικότητα του, τα επίπεδα ασφάλειας και το σχεδιασμό του.

BlobServer
Καταγραφή

Το νέο Transit Custom συνδυάζει το σύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό με ένα επίπεδο εσωτερικής άνεσης που δεν θα περιμένατε από ένα εμπορικό όχημα. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί έχοντας υπόψη την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα. Δείτε παρακάτω.

Καταγραφή
Η τεχνολογία του Transit Custom περιορίζει το άγχος από την εργάσιμη μέρα σας, απλά κάνοντας την οδήγηση πιο εύκολη, ειδικά στις αστικές περιοχές. Για να είναι η ζωή σας ακόμη πιο άνετη, η καμπίνα γίνεται κινητό γραφείο, με πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, ιδανικό για φορητούς υπολογιστές. Το σύστημα φωνητικού ελέγχου Ford SYNC φροντίζει για τη συνδεσιμότητα (μέσω κινητού τηλεφώνου) και την ψυχαγωγία σας, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Ακόμη και το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, όπως είναι και το νέο τιμόνι, για να μπορείτε να βρείτε την τέλεια και πιο άνετη για εσάς θέση οδήγησης.
Πιο εύκολη όπισθεν χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας
Κολωνάκια, κάδοι, χαμηλοί τοίχοι… η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σας σε μια οθόνη η οποία είναι ενσωματωμένη στον εσωτερικό καθρέφτη. Εκτός του ότι σας δείχνει πράγματα που μπορεί να μην τα βλέπετε, σας βοηθά επίσης να σταθμεύσετε, προβάλλοντας εικονικές γραμμές που σας καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Για πρόσθετη άνεση, η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός μαζί με το σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας.
Καταγραφή
Αισθητήρες για πιο άνετο παρκάρισμα
Οι προαιρετικοί αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σας βοηθούν να υπολογίσετε την απόσταση του οχήματος από το επόμενο εμπόδιο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, εκπέμποντας ένα διακοπτόμενο ηχητικό σήμα το οποίο επιταχύνεται όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο. Με την τεχνολογία αυτή μπορείτε να παρκάρετε με μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδιαίτερα σε στενούς χώρους.
Αισθητήρες για πιο άνετο παρκάρισμα
Οι προαιρετικοί αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σας βοηθούν να υπολογίσετε την απόσταση του οχήματος από το επόμενο εμπόδιο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, εκπέμποντας ένα διακοπτόμενο ηχητικό σήμα το οποίο επιταχύνεται όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο. Με την τεχνολογία αυτή μπορείτε να παρκάρετε με μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδιαίτερα σε στενούς χώρους.
Πιο εύκολοι ελιγμοί το βράδυ
Όταν πρέπει να πάρετε μια στενή στροφή το βράδυ, το Transit Custom σας βοηθά με τη νέα λειτουργία φωτισμού στροφών (προαιρετικός εξοπλισμός). Ο φωτισμός ενεργοποιείται σε ταχύτητες χαμηλότερες από τα 30χλμ/ώρα, όταν στρίβετε το τιμόνι ή όταν ανάβετε φλας. Η λυχνία στροφών, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του προβολέα, ενεργοποιείται αυτόματα φωτίζοντας την αντίστοιχη πλευρά του δρόμου, ώστε να μπορείτε να δείτε καθαρά. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ελιγμός γίνεται πιο εύκολος.
Καταγραφή

Το Ford Transit έχει κερδίσει επάξια την καλή του φήμη στα θέματα χωρητικότητας και πρακτικότητας. Το ολοκαίνουργιο Transit Custom ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή τη φήμη, με πολλά καινοτόμα, πρακτικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο εύκολα και αποδοτικά – από τον κορυφαίο στην κατηγορία του χώρο φόρτωσης (μαζί και κορυφαία στην κατηγορία του πρόσβαση σε αυτόν) έως μια μοναδική, ενσωματωμένη σχάρα οροφής. Επίσης σημαντικό είναι ο γεγονός πως το όχημα έχει σχεδιαστεί ώστε να διατηρεί στο ελάχιστο το κόστος ιδιοκτησίας, με σέρβις κάθε 50.000 χλμ. ή κάθε δύο χρόνια. Έτσι το Transit Custom δεν κάνει απλώς την εργάσιμη μέρα σας πιο εύκολη, αλλά μακροπρόθεσμα σας εξοικονομεί και πολλά χρήματα.

Καταγραφή
Μοναδικός, επεκτεινόμενος αποθηκευτικός χώρος
Το Transit Custom έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, σχεδιασμένο για την επέκταση του χώρου φόρτωσης. Το χώρισμα σε όλο το ύψος και σε όλο το πλάτος που χωρίζει τον χώρο φόρτωσης από την καμπίνα διαθέτει άνοιγμα με ανασυρόμενο κάλυμμα που σας επιτρέπει να φορτώνετε αντικείμενα με μήκος έως και 3 μέτρα από τις πίσω πόρτες έως και κάτω από το διπλό κάθισμα συνοδηγού, ακόμα και στην έκδοση με κοντό μεταξόνιο. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο φόρτωσης για επισφαλή υλικά, αντί να είστε υποχρεωμένη να τα μεταφέρετε στην οροφή.
624_Ford_Transit_Custom_Rear_Doors_Open-600x375
Ενσωματωμένες μπάρες οροφής για μεγαλύτερη ευκολία, οικονομία και μειωμένο θόρυβο
Πρωτοποριακές ενσωματωμένες μπάρες οροφής που όταν δεν χρησιμοποιούνται αναδιπλώνονται εύκολα στην οροφή του οχήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι δεν χρειάζεται να τοποθετείτε και να αφαιρείτε κατά περίπτωση μια συμβατική σχάρα. Με τις μπάρες αναδιπλωμένες στην οροφή, το όχημα έχει δυνατότητα διέλευσης κάτω από ύψος δύο μέτρων (εκτός από το μοντέλο με μικτό βάρος 3,300 τόνων). Είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένες περιορίζοντας τον θόρυβο από τον αέρα και την κατανάλωση καυσίμου.
Κορυφαίος χώρος φόρτωσης και κορυφαία πρόσβαση σε αυτόν
Ο χώρος φόρτωσης του Transit Custom είναι κορυφαίος στη κατηγορία του και στις τρεις διαστάσεις: μήκος και πλάτος φόρτωσης (μεταξύ θόλων τροχών) και χρηστικό εσωτερικό ύψος. Έτσι, θα μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε στάνταρ φύλλα 8’ x 4’, τοποθετημένα στο πλάι ή επίπεδα στο δάπεδο, τρεις ευρωπαλέτες και, χάρη στο μοναδικό, επεκτεινόμενο αποθηκευτικό του χώρο, αντικείμενα με μήκος έως 3 μέτρα. Συνολικά, το Van αυτό προσφέρει έναν τεράστιο χώρο φόρτωσης 6 κυβικών μέτρων, με τοποθετημένο το διαχωριστικό, στην έκδοση με κοντό μεταξόνιο (L1). Η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (L2) προσφέρει 6,8 κυβικά μέτρα χώρου φόρτωσης. Η πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης είναι επίσης ασυναγώνιστη, καθώς το Transit Custom προσφέρει το φαρδύτερο άνοιγμα πλευρικής πόρτας φόρτωσης σε σχέση με οποιοδήποτε όχημα του ιδίου τύπου, κορυφαίο στην κατηγορία του ύψος ανοίγματος και το χαμηλότερο σκαλοπάτι πίσω πρόσβασης. Οι συρόμενες πόρτες έχουν επίσης ένα νέο μηχανισμό ελέγχου, ώστε να παραμένουν ανοιχτές για ασφαλή φόρτωση.
Ειδικά σχεδιασμένη προστασία για το δάπεδο φόρτωσης

Με την προαιρετική επένδυση δαπέδου για εύκολο καθάρισμα δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μοκέτα στο δάπεδο. Αυτό το δάπεδο βαρέας χρήσης σας επιτρέπει να σύρετε με ευκολία εμπορεύματα μέσα κι έξω από το όχημα και κάνει το σκούπισμα και το καθάρισμα πιο εύκολα, ώστε να διατηρηθεί η αξία μεταπώλησής του.

Καλύτερος φωτισμός για ευκολότερη, ασφαλέστερη φόρτωση
Ο προαιρετικός πολύ έντονος, οικονομικός φωτισμός με λυχνίες LED στο χώρο φόρτωσης, είναι απαραίτητος όταν εργάζεστε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πρόκειται για άλλη μια απλή, μα πρακτική καινοτομία.
2013-ford-transit-custom-cargo-van-interior-view

Κατεβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Transit Custom σε μορφή PDF. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα σαν το Acrobat Reader για να ανοίξετε το αρχείο.


pdf-icon