Ρωτήστε μας για το Νεο Ford Focus!


Το Ford Focus κάνει αισθητή την παρουσία του με το δυναμικό του στυλ και ένα πλήθος από έξυπνα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και ασφάλειας που διαθέτει. Με δύο νέους κορυφαίους κινητήρες, τον βραβευμένο ως ‘Παγκόσμιο κινητήρα της χρονιάς’ EcoBoost 1.0L και τον πρωτοποριακό πετρελαιοκινητήρα Econetic, το Focus προσφέρει ασύγκριτη οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές CO2 και εξαιρετικές επιδόσεις.


Αυτό το μοντέλο επόμενης γενιάς ενσωματώνει ακόμη μια μεγάλη γκάμα αξιοσημείωτων νέων τεχνολογικών συστημάτων. Για παράδειγμα, το Ford SYNC 2 με Φωνητικό Έλεγχο και οθόνη αφής 8″ σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα συστήματα ελέγχου πλοήγησης, ψυχαγωγίας και κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας. Το σύστημα Active Park Assist έχει βελτιωθεί για να κάνει πιο άνετη την παράλληλη και την κάθετη στάθμευση.

Μια σειρά από υπερσύγχρονους πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και εξοικονόμησης καυσίμου. Ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης PowerShift και σύστημα αλλαγής ταχυτήτων με χειριστήρια στο τιμόνι, μεγιστοποιεί τις επιδόσεις κάθε κινητήριου συνόλου.


κατεβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Νέου Ford Focus σε μορφή PDF. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα σαν το Acrobat Reader για να ανοίξετε το αρχείο.

pdf-icon