Καταγραφή

NEO FORD TRANSIT

Το νέο Ford Transit είναι το μεγαλύτερο βαν στην κατηγορία του. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών μεταξονίων, στυλ καμπίνας, υψών οροφής, κινητήρων και άλλων, προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών για να προσαρμόσετε το όχημά σας όπως θέλετε. Με δυο λόγια, ανεξαρτήτως της επιχείρησης και των αναγκών σας, θα βρείτε ένα μοντέλο Transit κατασκευασμένο ειδικά για το σκοπό της δουλειάς σας.

Ο μακρύς κατάλογος επιλογών τελευταίας τεχνολογίας περιλαμβάνει το σύστημα SYNC με υπηρεσία Επείγουσας Ανάγκης, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (ACC) και το σύστημα ελέγχου στις στροφές (Curve Control). Όλα αυτά προσφέρονται για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ενώ πολλά από αυτά τα συστήματα λειτουργούν αυτόματα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά πράγματα.

Άλλες τεχνολογίες, όπως το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου στους ισχυρούς κινητήρες του ολοκαίνουριου μοντέλου Transit.

Πόσο χώρο φόρτωσης χρειάζεστε; Το νέο Ford Transit διαθέτει τεράστιο μέγιστο χώρο φόρτωσης έως και 15,1 κυβ. μέτρα, ενώ προσφέρει ευελιξία αποθήκευσης φορτίων με μήκος έως και 4,2 μ. (με στάνταρ ενσωματωμένο διαχωριστικό).

Και ανεξαρτήτως του τι μεταφέρετε, οι ενισχυμένες κλειδαριές και οι συναγερμοί υψηλής τεχνολογίας θα προστατεύσουν τόσο το φορτίο όσο και το όχημά σας.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Ford Transit και ανακαλύψτε: το design, την οδήγηση, τη χρηστικότητα και το κόστος, τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την προστασία, τα αμαξώματα και τις χωρητικότητες, καθώς και τα διαθέσιμα μοντέλα.


Εξωτερική Εμφάνιση

Τα οχήματά μας αντανακλούν την προσωπική επιτυχία των ιδιοκτητών τους. Το Transit διαθέτει την κατάλληλη σύγχρονη και επαγγελματική εμφάνιση για να ενισχύσει την εικόνα της επιχείρησής σας.

Καταγραφή

Interior Design

Αμέσως μόλις καθίσετε στο εσωτερικό της καμπίνας, θα μείνετε έκπληκτοι από την προηγμένη τεχνολογία και την άνεση, που είναι ανάλογη ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να κάνει την εργάσιμη μέρα σας πιο παραγωγική και λιγότερο αγχωτική.

Καταγραφή
Μείνετε συνδεδεμένοι ενώ κινείστε
Με το Transit μπορείτε να κινείστε άνετα και να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου και αν σας πηγαίνει η δουλειά σας, στους δρόμους της πόλης, σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακές οδούς. Η μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών τεχνολογικών συστημάτων θα κάνει την οδήγηση και το παρκάρισμα ευκολότερα. Επιπλέον, στην άρτια εξοπλισμένη, με αποθηκευτικούς χώρους, καμπίνα σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία φωνητικού ελέγχου για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις ενώ οδηγείτε. Έτσι θα έχετε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια σας στο δρόμο, ενώ θα κάνετε τη δουλειά σας καθώς οδηγείτε.
Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Π.χ., αν το “”home”” είναι καταχωρημένο ως επαφή στο κινητό σας, αρκεί απλά να πείτε: “”Call home”” και το σύστημα θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή για να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

*Επιτρέπεται η χρήση της ονομασίας και του λογότυπου Bluetooth®, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc., και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από τη Ford Motor Company Limited και τους συνεργάτες της γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Καταγραφή
Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (Adaptive Cruise Control) διατηρεί την ταχύτητα που έχετε ορίσει, μέχρι να φρενάρετε ή να επιταχύνετε. Με τα χειριστήρια στο τιμόνι, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα ενώ οδηγείτε.

Επιπλέον, με το Ρυθμιζόμενο Περιοριστή Ταχύτητας μπορείτε να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις στην εθνική πιο ξεκούραστες.

Καταγραφή
Αντοχή, ασφάλεια και προστασία
Εκτός από την άνετη εκκίνηση σε ανηφόρες, διατίθεται ένα σύστημα το οποίο καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης. Το Transit είναι εξοπλισμένο με πολλά τεχνολογικά συστήματα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Στο όχημα υπάρχει επίσης ενσωματωμένη μια ευρεία γκάμα συστημάτων που προστατεύουν εσάς σχεδόν από κάθε ενδεχόμενο και το βαν σας (καθώς και το φορτίο του) ακόμη και από τους πιο αποφασισμένους ληστές.
Ford SYNC με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος

Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC, που ενδέχεται να σας σώσει τη ζωή. Στην απίθανη περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην υπηρεσία έκτακτης βοήθειας, όταν ανοίξει ο αερόσακός σας ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε την κλήση ή να μιλήσετε στην υπηρεσία. Το σύστημα μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεστε, ακόμα κι αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας.*

*Η λειτουργία Κλήσης Επείγουσας Ανάγκης λειτουργεί σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται μαζί σας όταν ανοίξει ένας αερόσακος (εξαιρούνται οι αερόσακοι γονάτων) ή όταν ένας αισθητήρας ανιχνεύσει σύγκρουση και διακόψει τη λειτουργία της αντλίας καυσίμου. Η λειτουργία κειμένου και η υπηρεσία κλήσης Έκτακτης Ανάγκης δεν υποστηρίζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. <Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του τοπικού αντιπροσώπου Ford σας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.>

Καταγραφή
Καταγραφή
Ένα προηγμένο σύστημα που σας βοηθά να μένετε στη λωρίδα σας
Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας εντοπίζει εάν παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα, χρησιμοποιώντας κάμερα πορείας που ελέγχει διαρκώς το δρόμο μπροστά σας. Το σύστημα τότε σας προειδοποιεί, δονώντας το τιμόνι και προβάλλοντας ένα οπτικό μήνυμα. Το σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες χαμηλότερες των 70χλμ./ώρα, ώστε να μην προκαλεί παρεμβολές στους δρόμους της πόλης, και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε χειροκίνητα, εάν το επιθυμείτε.
1
Το σύστημα επαγρύπνησης οδηγού καταλαβαίνει πότε είστε κουρασμένοι
Το σύστημα επαγρύπνησης οδηγού παρακολουθεί διαρκώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει κάθε απόκλιση που οφείλεται σε κούραση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει πως έχετε κουραστεί, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα προειδοποιητικό εικονίδιο που θα σας προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα.
2
Λάμπες που φωτίζουν όταν στρίβετε για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα
Εάν ανάβετε φλας και στρίβετε σε ένα δρόμο ή σταθμεύετε, αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα φως μέσα στον προβολέα, προς την πλευρά της στροφής, φωτίζει αυτόματα την πλευρά του δρόμου, ώστε να έχετε βελτιωμένη ορατότητα καθ’ όλη τη στροφή.
3
Ενισχυμένη ελκτική δύναμη και οικονομία καυσίμου
Οι νέοι πετρελαιοκινητήρες TDCi 2 λίτρων, σε συνδυασμό με τα κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων, προσφέρουν υψηλά επίπεδα ισχύος και ροπής, καθώς και εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου. Σε συνδυασμό με τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging), τον έλεγχο επιτάχυνσης και το σύστημα Auto-Start-Stop, το Transit έχει σχεδιαστεί για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση του κόστους ιδιοκτησίας, καθώς και για μέγιστη απόδοση της πολύτιμης επένδυσής σας.
Νέοι εξελιγμένοι κινητήρες
Το Transit διαθέτει τρεις εξελιγμένους κινητήρες TDCi 2,2 λίτρων. Μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων στον μπροστινό τροχό, αυτό το νέο σύστημα ισχύος προσφέρει ισχύ 100, 125 ή 155PS και ροπή έως και 385Nm για μέγιστη ελκτική δύναμη και λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων. Εκπληκτικά μηχανικά αποτελέσματα με εξαιρετική οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές καυσαερίων και γρήγορη, αποτελεσματική προθέρμανση ακόμη και στις πιο κρύες συνθήκες. Η αποδοτικότητα του βαν μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο με την τεχνολογία ECOnetic της Ford.
Καταγραφή

Πλοηγηθείτε και δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Transit Van.


Ή κατεβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Transit Van σε μορφή PDF. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα σαν το Acrobat Reader για να ανοίξετε το αρχείο.

pdf-icon

Κινητήρες

[table “montelo” not found /]

Μετάδοση

[table “montelo” not found /]

Επιδόσεις

[table “montelo” not found /]

Διαστάσεις

Εξωτερικές διαστάσεις
[table “montelo” not found /]
Εσωτερικές διαστάσεις
[table “montelo” not found /]
Όγκος χώρου αποσκευών (Lt.)
[table “montelo” not found /]
Ρεζερβουάρ (Lt.)
[table “montelo” not found /]

Βάρος

[table “montelo” not found /]

Πλαίσιο

[table “montelo” not found /]