Νέο Ford Fiesta από €11.230

Το νέο Ford Fiesta διατηρεί τον μοντέρνο σχεδιασμό του τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του προσθέτοντας πολλά νέα στοιχεία και υλικά ανώτερης ποιότητας.

 


Εξωτερική Εμφάνιση

Με νέο «επιθετικό» σχεδιασμό του εμπρός μέρους όπου κυριαρχεί ο ευμεγέθης αεραγωγός με τις στάνταρ χρωμιωμένες διακοσμητικές μπάρες, νέους προβολείς με στάνταρ φώτα ημέρας (LED για τις εκδόσεις Sport και πάνω) και με το νέας σχεδίασης καπό. Στο πίσω μέρος, τα νέα φωτιστικά σώματα δημιουργούν με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους ένα «εφέ» όμοιο με αυτό των φώτων LED.

exwteriko

Εσωτερική Εμφάνιση

Ένας από τους βασικούς στόχους κατά τον σχεδιασμό του νέου Ford Fiesta ήταν η συνολική βελτίωση του εσωτερικού. Για να επιτευχθεί αυτό, διάφορα σημεία έχουν βελτιωθεί σημαντικά κάνοντας χρήση νέων υλικών ανώτερης ποιότητας και νέων χρωματισμών.

eswteriko

Απολαυστική Τεχνολογία

Οι προηγμένες τεχνολογίες του νέου Fiesta σας βοηθούν να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή σας με ασφάλεια. Το σύγχρονο εσωτερικό του με τις πολλές τεχνολογικές λεπτομέρειες, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, χαλαρή και διασκεδαστική.

Ford SYNC, Προηγμένη Ασύρματη Τεχνολογία

Το νέο Fiesta θα διαθέτει τη νέα μονάδα επικοινωνίας πολυμέσων SYNC I με δυνατότητα σύνδεσης με μέχρι 12 διαφορετικές συσκευές τηλεφώνου. Το Ford SYNC μπορεί να αναπαράξει ασύρματα τα μουσικά αρχεία από το τηλέφωνο μέσω της σύνδεσης Bluetooth (Audio Streaming), έχει τη δυνατότητα προβολής του κειμένου ενός SMS στην οθόνη του ηχοσυστήματος, και μπορεί να διαχειριστεί τις λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου μέσα από απλές φωνητικές εντολές. Έτσι ενώ οδηγείτε μπορείτε λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις στο κινητό σας ή να επιλέγετε τη μουσική που θέλετε να ακούσετε με απλές φωνητικές εντολές. Σημείωση: Το σύστημα δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι συμβατό με συγκεκριμένους τύπους κινητών τηλεφώνων.

1

Πρωτοποριακή Κεντρική Κονσόλα

Με την προηγμένη κεντρική κονσόλα πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να ελέγχετε πολλά από τα συστήματα του αυτοκινήτου από ένα σημείο. Όλες οι λειτουργίες προβάλλονται με σαφήνεια στην οθόνη και εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές από αυτές και μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού.

2

Τέλειος Ηχος

Το προαιρετικό υπερσύγχρονο ηχοσύστημα Sony ράδιο/CD περιλαμβάνει οκτώ ηχεία υψηλής ποιότητας. Το ηχοσύστημα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική καθώς οδηγείτε, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει πληροφορίες για το τραγούδι που ακούτε. Ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε, το σύστημα μπορεί ακόμη και να προβάλει σε τίτλους τις τελευταίες ειδήσεις.

3

Cruise Control

Όταν κινείστε στην εθνική, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια του ελέγχου γκαζιού (cruise control) στο τιμόνι. Το σύστημα στη συνέχεια διατηρεί την προκαθορισμένη ταχύτητα, συνεπώς δεν χρειάζεται πια να πατάτε το γκάζι. Για να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε, χρησιμοποιείτε απλά τα ίδια χειριστήρια.

4

Σύστημα Auto-Start-Stop, Στάνταρ σε Ολες τις Εκδόσεις…

Όταν το Fiesta είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή ο κινητήρας του λειτουργεί στο ρελαντί, το σύστημα Auto-Start-Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως ο κλιματισμός και το ραδιόφωνο). Στη συνέχεια, επανεκκινεί τον κινητήρα τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Πρόκειται για ένα ιδανικό σύστημα αν οδηγείτε στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10%.

5

Ford Eco Mode

Το πρωτοποριακό σύστημα Ford Eco Mode αποτιμά συνεχώς τις επιπτώσεις της οδηγικής συμπεριφοράς σας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα αναλύει την ταχύτητα, την αλλαγή ταχυτήτων, την πέδηση και τα επίπεδα αναμονής, όπως επίσης και τον αριθμό σύντομων και μακρινών διαδρομών σας. Το έξυπνο λογισμικό στη συνέχεια σας συμβουλεύει πώς μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομία καυσίμου.

6

Smart Regenerative Charging

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) φορτίζει την μπαταρία μόνο όποτε χρειάζεται και, όταν αυτό είναι δυνατό, αποφεύγει να το κάνει όταν πατάτε το συμπλέκτη. Αυτό συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση εκπομπών ρύπων.

7

Σύστημα Ενδειξης Αλλαγής Σχέσης

Μια λυχνία στον πίνακα οργάνων, σας ειδοποιεί πότε να αλλάξετε ταχύτητα, για μέγιστη αποδοτικότητα καυσίμου. Είναι μια απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική καινοτομία που κάνει κάθε σας μετακίνηση πιο οικονομική.

8

Σύστημα MyKey

Το νέο Fiesta φέρνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το επαναστατικό σύστημα MyKey. Πρόκειται για μία καινοτόμο τεχνολογία που επιτρέπει τον περιορισμό ορισμένων λειτουργιών του οχήματος (π.χ. ανώτατη ταχύτητα ή μέγιστη ένταση ηχοσυστήματος) ανάλογα με το κλειδί που χρησιμοποιείται κάθε φορά για την εκκίνηση του κινητήρα. Το σύστημα Ford MyKey έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά σε περίπτωση που δανείσετε το Fiesta σας σε ένα φίλο ή συγγενή. Απλά εισάγετε το κλειδί στο διακόπτη, εκκινήστε το αυτοκίνητο και μετά ακολουθήστε απλές οδηγίες για να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε για το συγκεκριμένο κλειδί: το Ford MyKey®. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί “διαχειριστή” με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

9

Κορυφαία Ποιότητα & Δυνατότητες

Το νέο Ford Fiesta προσφέρει ποιότητα και ανέσεις μεγάλου αυτοκινήτου στις διαστάσεις ενός μικρού, σχεδιασμένου να υπερκαλύπτει τις υψηλότερες προσδοκίες σου…

Επιλέξτε τη Θερμοκρασία που σας Ταιριάζει

Με το προαιρετικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας (EATC) απλά επιλέγετε την ακριβή θερμοκρασία εσωτερικού που επιθυμείτε και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.

1

Παρμπρίζ Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε γρήγορα τα παγωμένα πρωϊνά. Εσείς πατάτε απλά ένα κουμπί και το σύστημα μπορεί να ξεπαγώσει το παρμπρίζ σε δευτερόλεπτα, ακόμη κι αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός.

2

Εσωτερικός Φωτισμός

Ένα απαλό κόκκινο φως τονίζει διακριτικά το εσωτερικό του Fiesta σας και δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητό σας. (Ο εσωτερικός φωτισμός είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού στα μοντέλα Titanium και Titanium X).

3

Αυτόματοι Προβολείς

Το Fiesta διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν το μειωμένο φως το σούρουπο ή σε περίπτωση ξαφνικής αλλαγής στις συνθήκες φωτισμού. Π.χ., όταν μπαίνετε σε μια σήραγγα. Σε αυτή την περίπτωση, ενεργοποιούνται αμέσως οι αυτόματοι προβολείς, ώστε η οδήγησή σας να είναι πιο εύκολη και ασφαλής. Οι αυτόματοι προβολείς είναι διαθέσιμοι ως προαιρετικός εξοπλισμός με τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής.

4

Προηγμένη και βραβευμένη από το Euro NCAP τεχνολογία για μεγαλύτερη ασφάλεια

Το Ford Fiesta όχι μόνο βραβεύτηκε με την υψηλότερη βαθμολογία πέντε αστέρων, αλλά απέσπασε και τη διάκριση προηγμένης ασφάλειας για τρία από τα προηγμένα τεχνολογικά του συστήματα, το Ford Active City Stop, το Ford MyKey και το Ford SYNC με Emergency Assistance.

Παθητική Ασφάλεια

Αερόσακοι που σας προστατεύουν από παντού

Εκτός από τους μετωπικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, το αυτοκίνητο διαθέτει πλευρικούς αερόσακους για προστασία του θώρακα και αερόσακους οροφής για προστασία της κεφαλής. Υπάρχει ακόμα και αερόσακος για την προστασία των γονάτων του οδηγού. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον αερόσακο συνοδηγού, για να τοποθετήσετε, για παράδειγμα, παιδικό κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω, αρκεί να πατήσετε απλά έναν διακόπτη. Η κατάσταση απενεργοποίησης του αερόσακου προβάλλεται με μια ένδειξη στον πίνακα οργάνων, παρέχοντας σας μια χρήσιμη υπενθύμιση.

1

Ford SYNC με Emergency Assistance για την περίπτωση ατυχήματος

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα, το βραβευμένο σύστημα Emergency Assistance του Ford SYNC ενεργοποιείται αν ανοίξει ένας αερόσακος ή διακοπεί η λειτουργία της αντλίας καυσίμου. Εφόσον το κινητό σας παραμένει συνδεδεμένο στο Ford SYNC, το σύστημα το χρησιμοποιεί για να καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης (112), μεταφέροντας κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS της θέσης όπου βρισκόσαστε, και στη συνέχεια απελευθερώνει τη γραμμή για να μπορέσετε να μιλήσετε οι ίδιοι με τον διαχειριστή της κλήσης.
Στάνταρ με κινητήρα EcoBoost και στις εκδόσεις ECOnetic.

2

Το Ford Fiesta φρενάρει αυτόματα, για να αποφύγετε σύγκρουση στις χαμηλές ταχύτητες

Το Active City Stop είναι ένα προηγμένο σύστημα που έχει σχεδιαστεί να αποτρέπει σύγκρουση σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης ή όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα την ώρα. Αν το σύστημα ανιχνεύσει απότομη ακινητοποίηση του προπορευόμενου οχήματος, τότε το αυτοκίνητο φρενάρει αυτόματα. Ως επιβράβευση αυτής της καινοτομίας, το σύστημα Active City Stop απέσπασε πρόσφατα διάκριση προηγμένης ασφάλειας από τον Euro NCAP.

3
Ενεργητική Ασφάλεια

Καλύτερος έλεγχος κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα

Το σύστημα HAS δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Λειτουργεί διατηρώντας την πίεση στα φρένα για 2,5 επιπλέον δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να μετακινήσετε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Το σύστημα είναι επίσης χρήσιμο όταν σταματάτε και ξεκινάτε σε ολισθηρές επιφάνειες.
Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

4

Το σύστημα ESP βοηθά να διατηρείτε τον έλεγχο σε όλες τις συνθήκες

Το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP) παρακολουθεί συνεχώς την πορεία του Ford Fiesta, ανιχνεύει οποιαδήποτε εκτροπή από την επιθυμητή πορεία και διορθώνει αυτόματα τη θέση του οχήματος στον δρόμο, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το σύστημα ESP συμβάλλει επίσης στη μείωση της απόστασης ακινητοποίησης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

5
Αντικλεπτική Ασφάλεια

Συνδυασμένα συστήματα ασφάλειας που ενεργοποιούνται στο δευτερόλεπτο

Το προηγμένο σύστημα Intelligent Protection System (IPS) του Ford Fiesta συντονίζει ένα πλήθος συστημάτων ασφαλείας για μέγιστη προστασία δική σας και των επιβατών σας. Εκτός από το άκαμπτο κέλυφος αμαξώματος που απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης, το Ford Fiesta διαθέτει επίσης προηγμένη τεχνολογία καθισμάτων και ζωνών ασφαλείας, για ελαχιστοποίηση των τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος.

6

Προηγμένα συστήματα για πιο ελεγχόμενη πέδηση

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS) και η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD) διασφαλίζουν ένα πιο ελεγχόμενο φρενάρισμα. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθά το Ford Fiesta να επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση των φρένων στο απότομο φρενάρισμα. Το σύστημα ανιχνεύει την πίεση που ασκείτε στο φρένο και την αυξάνει αυτόματα, αν χρειαστεί.

6

Εσωτερικός καθρέφτης αυτόματα ρυθμιζόμενης φωτεινότητας για να μη θαμπώνεστε

Τη νύχτα οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν δεν σάς θαμπώνουν τα φώτα των οχημάτων που ακολουθούν. Ο πρωτοποριακός εσωτερικός καθρέπτης του Ford Fiesta ανιχνεύει αυτόματα τη λάμψη από τους προβολείς των οχημάτων που ακολουθούν και μειώνει ανάλογα τη φωτεινότητα.

6

Φώτα ημέρας LED για κομψό στυλ και ορατότητα

Το στυλ του νέου Ford Fiesta ενισχύεται με εμπρός φώτα ημέρας LED, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Τα προηγμένα φώτα ημέρας σας βοηθούν, ώστε να σας βλέπουν καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νύχτα.

6

Green Power

Με τον κορυφαίο 3-κύλινδρο χιλιάρη κινητήρα EcoBoost και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου που διαθέτει, το νέο Ford Fiesta προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

Κινητήρας 1.0L EcoBoost

Ο νέος πολυβραβευμένος χιλιάρης EcoBoost κινεί αποκλειστικά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις του νέου Ford Fiesta. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει έως 125 ίππους, έχει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 4,3 λίτρα/100 km, εκπομπές CO2 μόλις 99 gr/Km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

1

Οικονομικός πετρελαιοκινητήρας Econetic

Ο πετρελαιοκινητήρας TDCi 1,6 λίτρων αποδίδει ισχύ 95 ίππων και στην έκδοση ECOnetic επιτυγχάνει κορυφαία στην κατηγορία του κατανάλωση καυσίμου 3,3 λίτρα/100 km, περιορίζοντας τις εκπομπές CO2 μόλις στα 87 gr/km (3η καλύτερη επίδοση στην ελληνική αγορά το2013), με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

2

Οικονομικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων

Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό 5-τάχυτο κιβώτιο, με σχέσεις ειδικά διαμορφωμένες ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις του νέου Ford Fiesta. Από το Σεπτέμβριο του 2013, το Fiesta θα είναι διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο.

2
Εσωτερικό
Video

Εκδόσεις Ford Fiesta

Έκδοση TREND από: €9,990

Ford Fiesta 3θυρο TREND

Έκδοση TREND-ECOnetic από: €12,744

Ford Fiesta 3θυρο TREND-ECOnetic

Έκδοση SPORT από: €14,354

Ford Fiesta 3θυρο SPORT

Έκδοση TITANIUM από: €12,019

Ford Fiesta 3θυρο TITANIUM

Έκδοση TITANIUM-X από: €14,760

Ford Fiesta 3θυρο TITANIUM-X

Έκδοση TITANIUM
ECOnetic από: €15.292

Ford Fiesta 5θυρο TITANIUM-ECOnetic

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλοηγηθείτε και δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Fiesta.


Ή κατεβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Fiesta σε μορφή PDF. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα σαν το Acrobat Reader για να ανοίξετε το αρχείο.

pdf-icon
Τύπος κινητήρα 1.0L (80PS) 1.0L EcoBoost (100PS) 1.0L EcoBoost (125PS) 1.6L Duratorq TDCi (95PS) ECOnetic
Κυβισμός (cm³) 999 999 999 1560
Διάμετρος (mm) 71.9 71.9 71.9 75.0
Διαδρομή (mm) 82 82 82 88.3
Σχέση συμπίεσης 12.0:1 10.0:1 10.0:1 16.0:1
Μέγιστη ισχύς, PS (kW) # rpm 80 (59) # 6300 100 (74) # 6000 125 (92) # 6000 95 (70) # 3800
Μέγιστη ροπή, Nm # rpm 105 # 4100 170 # 1400-4000 170 # 1400-4500(200 μέσω overboost) 200 # 1750
Κύλινδροι 3 3 3 4
Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 4 4 2
Κυλινδροκεφαλή Χυτό Αλουμίνιο Χυτό Αλουμίνιο Χυτό Αλουμίνιο Χυτό Αλουμίνιο
Μπλόκ Χυτοσίδηρος Χυτοσίδηρος Χυτοσίδηρος Χυτό Αλουμίνιο
Κίνηση Εκκεντροφόρων Ιμάντας χαμηλής τριβής σε μπάνιο λαδιού Ιμάντας χαμηλής τριβής σε μπάνιο λαδιού Ιμάντας χαμηλής τριβής σε μπάνιο λαδιού Ιμάντας + Καδένα
Ψεκασμός καυσίμου Αμεσος ψεκασμός Αμεσος, υψηλής πίεσης, με μπεκ 6 οπών Αμεσος, υψηλής πίεσης, με μπεκ 6 οπών Αμεσος, Common rail, υψηλής πίεσης
Προδιαγραφές ρύπων Euro5 Euro5 Euro5 Euro5
Υπερσυμπιεστής Continental turbo χαμηλής αδράνειας Continental turbo χαμηλής αδράνειας Garrett, σταθερής γεωμετρίας
Σύστημα ψύξης (Lt.) 5.5 5.5 5.5 2.5
Τύπος καυσίμου Βενζίνη, 95/98 RON Βενζίνη, 95/98 RON Βενζίνη, 95/98 RON Diesel
Χωρητικότητα συστήματος λίπανσης με φίλτρο (Lt.) 4.1 4.1 4.1 4.6
Τύπος κινητήρα (κιβώτιο) 1.0L (80PS)(MT) 1.0L EcoBoost (100/125PS)(MT) 1.6L Duratorq TDCi (95PS) ECOnetic (MT)
Τύπος κιβωτίου Μηχανικό 5 σχέσεων Μηχανικό 5 σχέσεων Μηχανικό 5 σχέσεων
1η Σχέση 3.583 3.583 3.583
2η Σχέση 1.926 1.926 1.926
3η Σχέση 1.281 1.206 1.206
4η Σχέσηc 0.951c 0.878 0.878
5η Σχέση 0.756 0.689 0.689
Όπισθεν -3.615 -3.615 -3.615
Τελική σχέση μετάδοσης 4.56c 3.61 3.05
Κίνηση Εμπρός Εμπρός Εμπρός
Εξωτερικές Διαστάσεις
Αμάξωμα 5-θυρο
Συνολικό μήκος (mm) 3969
Συνολικό πλάτος με/ χωρίς καθρέπτες (mm) 1978/ 1722
Συνολικό ύψος (mm) 1495
Μεταξόνιο (mm) 2489
Μετατρόχιο Εμπρός (mm) Ελαχ. 1473 Μεγ. 1493
Μετατρόχιο Πίσω (mm) Ελαχ. 1460 Μεγ. 1480
Εσωτερικές Διαστάσεις
Χώρος για τους ώμους Εμπρός (mm) 1350
Χώρος για τους ώμους Πίσω (mm) 1297
Χώρος για το κεφάλι Εμπρός (mm) 991
Χώρος για το κεφάλι Πίσω (mm) 953
Χώρος για τα πόδια Εμπρός (mm) max. 1111
Χώρος για τα πόδια Πίσω (mm) min. 823
Όγκος Χώρου αποσκευών (Lt.)
5-θέσια διάταξη, φόρτωση μέχρι το ράφι (με μίνι ρεζέρβα) 276
5-θέσια διάταξη, φόρτωση μέχρι το ράφι (με κιτ επισκευής ελαστικών) 290
2-θέσια διάταξη, φόρτωση μέχρι την οροφή (με μίνι ρεζέρβα) 960
2-θέσια διάταξη, φόρτωση μέχρι την οροφή (με κιτ επισκευής ελαστικών) 974
Ρεζερβουάρ Βενζίνης/ Diesel (Lt.) 42/40,5
Μοντέλο Τελική ταχύτητα (km/h) Επιτάχ. 0-100 km/h
σε sec.
Ρεπρίζ 50-100 km/h
με 4η σχέση
Κατανάλωση Lt/ 100 km
Πόλη/ Εθνική/ Μικτή
Εκπομπές CO2 (g/km)
1.0L – 80PS 165 14,9 17,9 5,1/ 3,8/ 4,3 99
1.0L EcoBoost – 100PS 180 11,2 14,7 5,3/ 3,7/ 4,3 99
1.0L EcoBoost – 125PS 196 9,4 12,2 5,3/ 3,7/ 4,3 99
1.6L Duratorq TDCi – 95PS 178 12,9 12,7 3,8/ 3,1/ 3,3 87
Μοντέλο Απόβαρο (kg) Μικτό βάρος οχήματος (kg) Μικτό βάρος συρμού (kg) Μέγ. Ρυμουλκούμενο φορτίο
(με φρένα) (kg)
Μέγ. Ρυμουλκούμενο φορτίο
(χωρίς φρένα) (kg)
1.0L – 80PS 1055 1530 2180 650 525
1.0L EcoBoost – 100/125PS 1101 1555 2455 900 550
1.6 Duratorq TDCi – 95PS 1117 1565
Ανάρτηση Εμπρός Ανεξάρτητη ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω βραχίονες L που εδράζονται σε ξεχωριστό υποπλαίσιο. Γόνατα με δισωλήνια αμορτισέρ & αντιστρεπτική δοκός
Ανάρτηση Πίσω Ημιάκαμπτος άξονας με σινεμπλόκ υπό κλίση. Ελατήρια & μονοσωλήνια αμορτισέρ πίσω από τα κέντρα των τροχών
Σύστημα διεύθυνσης Ηλεκτρική υποβοήθηση EPAS (Electric Power Assisted Steering)
Σύστημα διεύθυνσης, κύκλος στροφής (m) 10,2
Σύστημα διεύθυνσης, στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα 2,6
Φρένα Εμπρός Αεριζόμενα δισκόφρενα
Φρένα Πίσω
Χαλύβδινες ζάντες ECOnetic (Ελαστικά) 14in με τάσια 12 ακτίνων – (175/65 R14)
Χαλύβδινες ζάντες (Ελαστικά) 15in με τάσια 12 ακτίνων – (195/50 R15)
Ζάντες Αλουμινίου ECOnetic (Ελαστικά) 14in 5 ακτίνων (175/65 R14)
Ζάντες Αλουμινίου (Ελαστικά) 15in 5 ακτίνων (195/50 R15)
Ζάντες Αλουμινίου (Ελαστικά) 16in 12 ακτίνων (195/50 R16)
Ζάντες Αλουμινίου (Ελαστικά) 16in 15 ακτίνων (195/45 R16)
Ζάντες Αλουμινίου (Ελαστικά) 17in 8 ακτίνων (205/40R 17)