skip to Main Content

ΝΕΟ FIESTA VAN

Χρησιμοποιήσαμε την εντυπωσιακή σχεδίαση, τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και την αεροδυναμική του Ford Fiesta. Συνδυάσαμε την πρακτικότητα, την ανθεκτικότητα και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης για τα οποία φημίζονται τα van μας και έτσι δημιουργήσαμε το νέο Ford Fiesta Van.

Ποιος είπε ότι η εργασία δεν μπορεί να είναι απόλαυση;

Εργάζεται σκληρά. Δείχνει υπέροχο.

Το νέο Fiesta Van συνδυάζει την εξαιρετικά σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίαση στο εξωτερικό, με τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και τον πλούσιο χώρο στο εσωτερικό. Μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώνετε ευχάριστα κάθε εργασία σας.

Ένας άψογος συνδυασμός σχεδίασης και λειτουργικότητας

Το νέο Fiesta Van είναι ευέλικτο και γρήγορο σε πολυσύχναστους δρόμους, καθώς και αποτελεσματικό και αξιόπιστο σε μεγάλα ταξίδια. Το όχημα διαθέτει πλούσιο χώρο για όλο το φορτίο σας και είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων, όπως το αυτορρυθμιζόμενο cruise control (ACC), το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το SYNC 3 και άλλα. Προσφέρει μια γνήσια οδηγική εμπειρία Ford με όλη την πρακτικότητα και ευελιξία που θέλετε σε ένα van.

Έλεγχος της ταχύτητας (Cruise Control) που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα

Με την τεχνολογία του αυτορρυθμιζόμενου συστήματος σταθερής ταχύτητας (ACC), επιλέγετε την ταχύτητα με την οποία επιθυμείτε να κινήστε και το σύστημα τη διατηρεί. Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας ραντάρ εντοπίσει ένα προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνει το Fiesta van σας ώστε να διατηρεί μια προκαθορισμένη απόσταση. Όταν απελευθερωθεί ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το σύστημα επιταχύνει στην προεπιλεγμένη ταχύτητα.

Ένα προηγμένο σύστημα που σας βοηθάει να μένετε στη λωρίδα σας

Το σύστημα χρησιμοποιεί κάμερα εμπρός που ανιχνεύει αν το όχημα αρχίζει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του. Εάν δεν αντιδράσετε έγκαιρα ή καθόλου, το σύστημα Lane Keeping Alert σας προειδοποιεί με δονήσεις στο τιμόνι και εμφανίζει μια φωτεινή ένδειξη. Είναι σχεδιασμένο να απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες κάτω των 65 χλμ./ώρα, μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί χειροκίνητα (βασικός εξοπλισμός).

Ένα σύστημα που βλέπει όσα δεν βλέπετε εσείς

Το σύστημα Blind Spot Information System (BLIS), σας ειδοποιεί με φωτεινές ενδείξεις στους εξωτερικούς καθρέφτες όταν ένα άλλο όχημα – αυτοκίνητο, βαν ή φορτηγό – κινείται στα τυφλά σημεία των εξωτερικών καθρεφτών σας. Το σύστημα Cross Traffic Alert (CTA) σας ειδοποιεί αν ανιχνεύσει διερχόμενα οχήματα όταν βγαίνετε από κάθετη θέση στάθμευσης με την όπισθεν (προαιρετική επιλογή).

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε οι πινακίδες είναι δίπλα στο δρόμο, είτε πάνω από τον δρόμο, σταθερές ή ψηφιακές, η αναγνώριση οδικής σήμανσης μπορεί να τις εντοπίσει. Το σύστημα αναγνωρίζει πινακίδες ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης και εμφανίζει το αντίστοιχο σύμβολο στον πίνακα οργάνων, αλλάζοντας το σύμβολο κάθε φορά που το όχημα περνά μια νέα πινακίδα.

Αυτόματη αλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων. Για να βλέπετε χωρίς να “τυφλώνετε” τους άλλους

Το σύστημα Auto High Beam (AHB) επιτρέπει την οδήγηση τη νύχτα με τους προβολείς συνεχώς στη μεγάλη σκάλα, αφού κατεβάζει αυτόματα τους προβολείς στη μεσαία σκάλα αν ανιχνεύσει επερχόμενο ή προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Στη συνέχεια, επαναφέρει τους προβολείς στη μεγάλη σκάλα για μέγιστη ορατότητα (προαιρετική επιλογή).

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και την δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8” ή με απλές φωνητικές εντολές (δεν υποστηρίζει Ελληνικά). Συνδέεται επίσης με το Applink και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας.

Ορίστε τη θερμοκρασία που σας ταιριάζει

Το Electronic Automatic Air Temperature Control (EATC) διατηρεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία που επιλέγετε μέσα στην καμπίνα, θερμαίνοντας ή κλιματίζοντας κατάλληλα τον χώρο (προαιρετική επιλογή).

Σύστημα χωρίς κλειδί για ζωή χωρίς δυσκολίες

Το όχημα παίρνει εμπρός με το πάτημα ενός κουμπιού. Αρκεί να έχετε το κλειδί επάνω σας, στην τσέπη σας ή την τσάντα σας (προαιρετική επιλογή).

Καθίσματα και τιμόνι που σας ζεσταίνουν

Τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι προαιρετική επιλογή. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις θερμότητας τις οποίες μπορείτε εύκολα να ορίσετε με τα κουμπιά που ελέγχουν το αριστερό και το δεξί θερμαινόμενο κάθισμα, ενώ μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη ανάβει για να σας δείξει το επίπεδο θερμότητας που έχετε επιλέξει. Όσο χαμηλή κι αν είναι η εξωτερική θερμοκρασία, το θερμαινόμενο τιμόνι θα ζεστάνει σίγουρα τα χέρια σας, καλύτερα κι από ένα ζευγάρι γάντια.

Περισσότερη ισχύς. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Μεγαλύτερη απόλαυση

Οι τελευταίοι κινητήρες βενζίνης του Fiesta Van είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Συμπαγής, ελαφρύς και εξαιρετικής κατασκευής, ο κινητήρας βενζίνης 1.0 Ti – VCT 85 ίππων επιτυγχάνει μια εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 4,5 – 5,3 λίτρα/100km με εκπομπές CO2 μόλις 109-120g/km.

Ισχύς Diesel

Προτιμάτε το πετρέλαιο; Ο κινητήρας diesel 85 ίππων του Fiesta Van συνδυάζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου (κατανάλωση από μόλις 3,6 λίτρα/100km σε μικτό κύκλο), εξαιρετική δυναμική και ομαλή λειτουργία. Η κορυφαία σχεδίαση του περιορίζει το λειτουργικό κόστος χωρίς συμβιβασμούς σε επιδόσεις.

Σας προειδοποιεί σε περίπτωση απώλειας της πίεσης στα ελαστικά

Είναι πάντοτε σημαντικό να έχουν τα ελαστικά σας τη σωστή πίεση, ώστε να εξοικονομείτε καύσιμο, να διατηρείτε τα ελαστικά σας και να παραμένετε ασφαλείς. Για το λόγο αυτό, οι αισθητήρες παρακολουθούν διαρκώς κάθε τροχό και σας ειδοποιούν σε περίπτωση προβλήματος, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε, να ελέγξετε την κατάσταση και είτε να φουσκώσετε ξανά το ελαστικό είτε να αλλάξετε τον τροχό.

Μεγάλος χώρος φόρτωσης

Το νέο Ford Fiesta Van διαθέτει έναν πλούσιο πίσω χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα 0,96m³. Τέσσερα κατάλληλα τοποθετημένα σημεία πρόσδεσης και ένα ελαστικό ταπέτο που καλύπτει όλο το δάπεδο φόρτωσης, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το φορτίο σας με ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να ανησυχείτε μήπως μετακινηθεί ενώ οδηγείτε.

Back To Top