skip to Main Content
FORD FIESTA VAN

Το νέο Ford Fiesta Van συνδυάζει όλες τις ανέσεις, τα χαρακτηριστικά και την οικονομία καυσίμου που προσφέρει ένα μικρό αυτοκίνητο, με την πρακτικότητα και την παραγωγικότητα ενός επαγγελματικού οχήματος. Πρόκειται για ένα βαν με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, που μπορείτε να οδηγείτε εύκολα στους πολυσύχναστους δρόμους και να φορτώνετε ή να ξεφορτώνετε οπουδήποτε.

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

Το Ford Fiesta Van, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί και διαμορφωθεί σύμφωνα με το Ford kinetic Design, εντυπωσιάζει όσους το βλέπουν.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το εξωτερικό του αναδεικνύει την έντονη παρουσία και μοναδικότητά του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Με μια καμπίνα που έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη μέρα σας στη δουλειά εύκολη, άνετη και ασφαλή, το Fiesta Van είναι η τέλεια επιλογή για την επιχείρησή σας. Το νέο Fiesta Van είναι ευρύχωρο, άνετο και κομψό, ενσωματώνει μια γκάμα έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων και χαρακτηριστικών ασφάλειας, πολλά εκ των οποίων εμφανίζονται πρώτη φορά σε Van αυτού του μεγέθους.

Ο χώρος φόρτωσης χωρητικότητας 1,0 κυβικού μέτρου προστατεύεται από ανθεκτικό δάπεδο καουτσούκ και περιλαμβάνει τέσσερις πλευρικούς κρίκους πρόσδεσης κατά DIN, καθώς και ατσάλινο διαχωριστικό καμπίνας-χώρου φόρτωσης σε όλο το ύψος κατά DIN.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το νέο Ford Fiesta Van προσφέρει εύκολο χειρισμό και πλήθος χαρακτηριστικών άνεσης και ευκολίας, ενώ όλα τα μέρη του έχουν σχεδιαστεί ώστε να κάνουν την οδήγηση πιο απολαυστική.

Τα προαιρετικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπως η κάμερα οπισθοπορείας, το ενσωματωμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και οι αισθητήρες στάθμευσης, κάνουν το Ford Fiesta Van πιο εύκολο και απολαυστικό στην οδήγηση και πιο εύχρηστο στην εργασία.

Ευκολότερη και ασφαλέστερη όπισθεν

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Π.χ., αν το “σπίτι” είναι καταχωρημένο ως επαφή στο κινητό σας, αρκεί απλά να πείτε: “Τηλεφώνησε στο σπίτι” και το σύστημα θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή για να παίξετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

Αισθητήρες για πιο άνετο και ασφαλές παρκάρισμα

Οι προαιρετικοί αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σας βοηθούν να υπολογίσετε την απόσταση του οχήματος από το επόμενο εμπόδιο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, εκπέμποντας ένα διακοπτόμενο ηχητικό σήμα, το οποίο επιταχύνεται όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο.

Ford Fiesta Van επιδόσεις

Πιο αθόρυβη και ήρεμη καμπίνα

Ford Fiesta Van εσωτερικό

Οι βελτιώσεις στην καμπίνα περιορίζουν το θόρυβο, όχι μόνο αυτόν από τον κινητήρα, αλλά και από τον άνεμο και τον δρόμο.

Η σωστή θερμοκρασία σε κάθε περιβάλλον

Το αποτελεσματικό και εύχρηστο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον στο εσωτερικό του Fiesta Van.

Ford Fiesta Van οδηγική εμπειρία

Ελέγξτε την κατανάλωση καυσίμου με τον υπολογιστή ταξιδιού

Ford Fiesta Van οδηγική εμπειρία

Μπορείτε να ελέγχετε την ποσότητα του καυσίμου που απομένει στο ρεζερβουάρ, ώστε να γνωρίζετε πόση απόσταση μπορείτε να διανύσετε μέχρι να χρειαστείτε ανεφοδιασμό. Με τον υπολογιστή ταξιδιού, μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε πόσο καύσιμο καταναλώνετε κατά μέσο όρο.

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Ένα από τα έξυπνα νέα τεχνολογικά συστήματα του Ford Fiesta Van είναι το Ford SYNC. Με αυτό μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή για να παίξετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας.
Το σύστημα Ford SYNC διαθέτει επίσης τη λειτουργία Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Στην απίθανη περίπτωση που εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα, το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί το συνδεδεμένο κινητό σας για να τηλεφωνήσει αυτόματα στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (112) και να τους μεταδώσει τη θέση σας.
Ford Fiesta Van

Ford Easy-Fuel για αλάνθαστο ανεφοδιασμό καυσίμου

Ford Fiesta Van

Ο έξυπνος υποδοχέας ασφαλείας στο στόμιο του ρεζερβουάρ δέχεται μόνο τον σωστό τύπο μάνικας ανεφοδιασμού για το όχημά σας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ανεφοδιασμού με λάθος καύσιμο. Παράλληλα, δεν διαθέτει τάπα ώστε να ανεφοδιάζεστε ευκολότερα, χωρίς να χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Χάρη στους αποδοτικούς κινητήρες και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες ECOnetic για βέλτιστη εξοικονόμηση καύσιμου, το Ford Fiesta Van εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα χαμηλές εκπομπές CO2.

Όπως και αν χρησιμοποιείτε το Ford Fiesta Van σας, θα βρείτε σίγουρα έναν κινητήρα για τις ανάγκες σας. Η γκάμα περιλαμβάνει έναν 2 βενζινοκινητήρες 1.0L & 1.25 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες TDCi 1.5 λίτρων. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro VI Έτσι, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πετρέλαιο ή βενζίνη, ισχύ 95 ίππων και οικονομία καυσίμου από 3,2 λίτρα/100 χλμ.

Κινητήρας οικονομικός αλλά με επιδόσεις

Ford Mondeo επιδόσεις

Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας 1,5Lt Duratorq TDCi αναπτύσσει ισχύ 95 ίππων και ροπή 215 Nm. Πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό κινητήρα, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS)

Το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS) προσαρμόζεται αυτόματα για να σας προσφέρει πιο εύκολο, ελαφρύ χειρισμό του τιμονιού όταν προσπαθείτε να σταθμεύσετε σε στενούς χώρους και πιο σταθερό κράτημα τιμονιού για μεγαλύτερο έλεγχο στους αυτοκινητόδρομους.

Αντίθετα με τα συμβατικά τιμόνια με ηλεκτρική υποβοήθηση που λειτουργούν συνεχώς και καταναλώνουν ενέργεια και καύσιμο, το σύστημα EPAS ενεργοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία καυσίμου.

Ford Fiesta Van εσωτερικό

Ένας πιο έξυπνος τρόπος επαναφόρτισης της μπαταρίας σας

Ford C-max επιδόσεις

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) φορτίζει την μπαταρία μόνο όποτε χρειάζεται και αποφεύγει να το κάνει όταν πατάτε το συμπλέκτη. Αυτό συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση εκπομπών ρύπων.

Back To Top