skip to Main Content
FORD MUSTANG
H ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Επιβλητική εμφάνιση, ασυναγώνιστες επιδόσεις, ήρεμη πολυτέλεια: η επόμενη γενιά της θρυλικής Ford Mustang είναι εδώ.

Η νέα Ford Mustang συνιστά ενα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει αρμονικά την εκλεπτυσμένη ισχύ, με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα και την κορυφαία απόδοση καυσίμου για να προσφέρει έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι.

Επιλέξτε ανάμεσα στη χαρακτηριστική γραμμή ενός Fastback ή στο αεροδυναμικό προφίλ ενός Convertible αμαξώματος, και στη συνέχεια την ισχύ του κινητήρα EcoBoost 2,3L ή αυτή του V8 5.0L.

Έχετε αρχίσει να σκέπτεστε πώς θα ήταν η Ford Mustang των ονείρων σας;

Νέα Ford Mustang Fastback

Ford Mustang

Το μακρύ καπό της Fastback, που ενσαρκώνει την ανανεωμένη εικόνα της Ford Mustang είναι έντονα κεκλιμένο με στόχο να μειώσει την αεροδυναμική αντίσταση και να απογειώσει την επιτάχυνση του αυτοκινήτου. Τα μπροστινά αεροδυναμικά βοηθήματα (διαχωριστικά φιλέτα), βελτιώνουν την άντωση εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καταπληκτικές επιδόσεις. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του προβολέα και των πίσω φώτων, σε συνδυασμό με άλλα μοναδικά διακριτά χαρακτηριστικά, δεν θα σας αφήσουν καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του αυτοκινήτου. Με πλήθος εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων, όλα σχεδιασμένα για να απογειώσουν την οδηγική σας εμπειρία, η νέα Ford Mustang συνιστά ένα αυτοκίνητο που κάνει τον οδηγό να αισθάνεται τη ζωντάνια του.

Νέα Ford Mustang Convertible: Σχεδιασμένη για ανοικτούς ορίζοντες

Απολαύστε το φύσημα του ανέμου με την ακαταμάχητη νέα Ford Mustang Convertible. Σχεδιασμένη εξ’ αρχής ως ανοικτό αυτοκίνητο, επιτυγχάνει όλες τις επιδόσεις και διαθέτει όλα τα προσόντα της Fastback αλλά με την πρόσθετη απόλαυση της οδήγησης με ανοικτή οροφή.

Χάρη σε ένα καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσης, η οροφή αναδιπλώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να διατηρεί την αεροδυναμική του ικανότητα και προφίλ. Επίσης, χάρη στην ανεπαίσθητη ανύψωση του χώρου αποσκευών, δημιουργείται άντωση και έτσι η ισχύς και η ροπή του αυτοκινήτου αξιοποιούνται στο έπακρο μέσω της κίνησης στους πίσω τροχούς. Είτε η οροφή είναι κλειστή είτε ανοιχτή, η νέα Ford Mustang αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα . Είναι μια παρουσία που απλά δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Ford Mustang

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ FORD MUSTANG

Βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν την αισθητική ταυτότητα της νέας Ford Mustang είναι το χαμηλό ύψος της οροφής, το μεγάλο πλάτος του αμαξώματος, το αεροδυναμικό προφίλ και το έντονα κεκλιμένο εμπρός και πίσω παρμπρίζ, τα τρισδιάστατα πίσω φώτα με τρεις μπάρες, καθώς και το χαρακτηριστικό «σαγόνι καρχαρία» στη μετωπική επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Το αμάξωμα είναι έντονα μυώδες χάρη στις χαρακτηριστικές σπορ λεπτομέρειες που βελτιώνουν την αεροδυναμική και την άντωση μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις και την απόδοση.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ, ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Με την κονσόλα εμπνευσμένη από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους, η καμπίνα της νέας Ford Mustang είναι ένας άνετος, άρτια εξοπλισμένος χώρος.

Η νέα Ford Mustang υιοθετεί ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν στον οδηγό ο,τι ακριβώς χρειάζεται. Σε διαδρομές με στροφές ή σε αγωνιστική οδήγηση στην πίστα, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί τους «toggle» διακόπτες στην κονσόλα για να ρυθμίζει την υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, την απόκριση του κινητήρα καθώς και τα προγράμματα του κιβωτίου και του ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας μέσω του Selectable Drive Mode.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Κάθε πτυχή της νέας Ford Mustang
απογειώνει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου στο οδόστρωμα ή στην πίστα,
ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Λειτουργίες οδήγησης που ταιριάζουν στις συνθήκες και τις ανάγκες σας

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Πίσω από το τιμόνι της νέας Ford Mustang, έχετε τον πλήρη έλεγχο της οδήγησης και της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Με το πάτημα ενός διακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών λειτουργιών: Normal, Sport Plus, Track και Snow/Wet. Κάθε ρύθμιση προσαρμόζει την απόκριση του γκαζιού, τα σημεία αλλαγής σχέσεων (στα μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο), την προσπάθεια οδήγησης και τη βαθμονόμηση του συστήματος ευστάθειας. Καθορίζοντας τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου ανάλογα με τις απαιτήσεις, μπορείτε να οδηγείτε το όχημα με σιγουριά σε κάθε περίσταση.

Απολαύστε τη διαδρομή

Διαθέτοντας νέο υποπλαίσιο, η νέα πιο άκαμπτη δομή αμαξώματος της Ford Mustang βοηθάει το όχημα να μην “φεύγει” στις στροφές. Η προσεκτικά ρυθμισμένη μπροστινή ανάρτηση με διπλούς σφαιρικούς συνδέσμους και η ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων προσφέρουν ακρίβεια στον έλεγχο των τροχών, ευαισθησία στην απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και μοναδική άνεση κατά τις μετακινήσεις.

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Ένα επικό ηχοσύστημα

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Το διαθέσιμο Ηχοσύστημα Shaker Pro 390 watt διαθέτει DAB+ Radio και CD/MP3 player μονού CD. Τα δώδεκα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer οκτώ ιντσών στο χώρο αποσκευών, προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ευκρίνειας.

Η πιο σύγχρονη hands-free τεχνολογία

Το Ford SYNC 2 με Φωνητικό Έλεγχο και Οθόνη Αφής αναβαθμίζει τα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με την προσθήκη της προαιρετικής έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών. Αυτή η οθόνη υψηλής ανάλυσης προσφέρει εύκολο έλεγχο πολλών βασικών λειτουργιών, όπως του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού και του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης μέσω φωνής ή αφής.

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά
Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Εύκολοι ελιγμοί και οδήγηση

Το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS) προσαρμόζεται αυτόματα για να σας προσφέρει πιο εύκολο, ελαφρύ χειρισμό του τιμονιού όταν προσπαθείτε να σταθμεύσετε σε στενούς χώρους και πιο σταθερό κράτημα τιμονιού για μεγαλύτερο έλεγχο στους αυτοκινητόδρομους. Σε αντίθεση με το συμβατικό ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού, το οποίο λειτουργεί συνεχώς και καταναλώνει ενέργεια και καύσιμο, το σύστημα EPAS λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται, συμβάλλοντας στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου. Αυτό το προηγμένο σύστημα μπορεί επίσης να βελτιώσει την πλαγιολίσθηση που οφείλεται σε καμπυλότητα του δρόμου ή σε πλευρικούς ανέμους και μπορεί να εξουδετερώσει οποιαδήποτε έλλειψη ισορροπίας των τροχών στις υψηλές ταχύτητες.

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Πρόσθετος έλεγχος κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Το σύστημα λειτουργεί διατηρώντας την πίεση από το σύστημα πέδησης για 2,5 επιπλέον δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο και έλεγχο καθώς μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι.

Ford Mustang οδηγική συμπεριφορά

Σιγουριά στις αντίξοες συνθήκες

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας AdvanceTrac (ESC) έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την ταχύτητα κάθε μεμονωμένου τροχού καθώς και την κατεύθυνση και τη γωνία κατεύθυνσης του αυτοκινήτου. Το σύστημα ESC εξισορροπεί με ακρίβεια την ισχύ πέδησης ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τροχό και μπορεί επίσης να μειώσει την ισχύ από τον κινητήρα. Αυτό εξισορροπεί την υποστροφή και την υπερστροφή, ώστε το όχημά σας να έχει μεγαλύτερη ευστάθεια και να είναι πιο εύκολος ο έλεγχός του. Το ESC και το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης αποτρέπουν επίσης το σπινάρισμα των τροχών όταν το οδόστρωμα είναι υγρό ή έχει πάγο. Πατήστε το κουμπί ESC μια φορά για να απενεργοποιήσετε το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης ή δύο φορές για να μειώσετε το επίπεδο υποβοήθησης του ESC. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε πλήρως το σύστημα ESC. Εσείς αποφασίζετε.

ΙΣΧΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ V8 Ή ECOBOOST

H νέα Ford Mustang εχει κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις και να εγγυάται την πιο αποτελεσματική κατανάλωση καυσίμου.

Κινητήρας V8 5.0L ή EcoBoost 2.3L; Εσείς αποφασίζετε.

Προηγμένη τεχνολογία κινητήρα EcoBoost 2.3L

Ford Mustang επιδόσεις

Με την τεχνολογία αιχμής με την οποία είναι σχεδιασμένος, ο κινητήρας 2,3 λίτρων EcoBoost της νέας Mustang προσφέρει μια ιδανική ισορροπία δυναμικών επιδόσεων και αβίαστης οικονομίας καυσίμου. Ένα σύστημα άμεσου ψεκασμού καύσιμου υψηλής δυναμικότητας ελέγχει με ακρίβεια την έγχυση καυσίμου ενώ ένα σύστημα twin- scroll turbo εξασφαλίζει περισσότερη ισχύ- η οποία υπερβαίνει τους 317 ίππους ( 233Kw)- και άμεση ανταπόκριση του γκαζιού. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνεται τελική ταχύτητα 145 μίλια ανά ώρα και 0-100 χιλ./ώρα σε μόλις 5,8’’ και ροπή 432 Nm. Η ισχύς συνδυάζεται με την εντυπωσιακή αποδοτικότητα καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές CO2 που φτάνουν μόλις τα 179 γρ./χλμ.

O πανίσχυρος 5.0L κινητήρας V8

Ο πανίσχυρος κινητήρας V8 5.0L προσφέρει ακόμη περισσότερη ισχύ. 421 PS / 413 HP με ροπή 530 Nm. Μόλις φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, η ισχύς παραμένει αμείωτη με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 155 μίλια ανά ώρα. Με επιτάχυνση 0,97g απαιτούνται μόλις 4,8’’ για να αναπτύξετε ταχύτητα 0-100 χλμ./ώρα. Ο χαρακτήρας του ήχου του κινητήρα V8, που γίνεται οριακά αντιληπτός από το εσωτερικό του χώρου των επιβατών όταν το αυτοκίνητο κινείται με σταθερές ταχύτητες, μεταμορφώνεται σε ένα πλούσιο, δυνατό γρύλισμα κατά την επιτάχυνση, όταν το γκάζι είναι τελείως ανοικτό.

Ford Mustang επιδόσεις

Σχόλια σε πραγματικό χρόνο από το Track Apps

Ford Mustang επιδόσεις

Εμφανίζει διασκεδαστικές και χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις επιδόσεις, στην LCD οθόνη στο ταμπλό ώστε να αξιοποιείτε την Ford Mustang σας στο έπακρο. (Στάνταρ)

Ετοιμαστείτε για απογείωση

Επιλέγοντας την τεχνολογία Launch Control από το Track Apps του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να προκαθορίσετε την ταχύτητα περιστροφής μεταξύ 3.000 και 4.500 RPM ώστε η νέα Mustang να σας προσφέρει βέλτιστη πρόσφυση από θέση εκκίνησης: ένα ιδανικό σύστημα όταν έχετε στη διάθεσή σας 530 Nm ροπής.

Ford Mustang επιδόσεις

Ακριβής υπολογισμός της επιτάχυνσης και της δύναμης G

Ford Mustang επιδόσεις

Ο μετρητής επιτάχυνσης είναι ένα όργανο εμπνευσμένο από αγώνες, που προβάλλει σε πραγματικό χρόνο την επιτάχυνση ή τις δυνάμεις G του οχήματος. Μια κόκκινη κουκίδα στο κέντρο του μετρητή κινείται συνεχώς αναλόγως της επιτάχυνσης, της πέδησης και του ρυθμού στροφής.
Οι τιμές μέγιστης ισχύος από την τελευταία μετακίνησή σας προβάλλονται στο εξωτερικό του μετρητή, μέχρι να τις επαναφέρετε.

Μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο: εσείς τι προτιμάτε;

Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων έχει σχεδιαστεί να μεγιστοποιεί την ισχύ του κινητήρα της νέας Ford Mustang. Η κοντή πρώτη ταχύτητα προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση Ταυτόχρονα, ο ακριβής και κοντών διαδρομών επιλογέας ταχυτήτων προσφέρει άνετες αλλαγές ταχυτήτων που σε συνδυασμό με τα συγχρονιζέ προσδίδουν μια ομαλή οδήγηση επιδόσεων. Αν επιλέξετε το εξατάχυτο κιβώτιο SelectShift, θα απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου κιβωτίου καθώς και την ταχύτητα και αποδοτικότητα του μηχανικού ελέγχου μέσω των χειριστηρίων αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι (paddles).

Ford Mustang επιδόσεις

Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων: απολαύστε γρήγορες αλλαγές σχέσεων σε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Ford Mustang επιδόσεις

Τα αυτόματα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων είναι διαθέσιμα με το κιβώτιο SelectShift. Εμπνευσμένη από τους αγώνες οδήγησης, αυτή η τεχνολογία σας προσφέρει γρήγορες και άνετες αλλαγές σχέσεων. Καθώς τα χειριστήρια βρίσκονται στο τιμόνι, μπορείτε επίσης να αλλάζετε σχέσεις περισσότερο αποτελεσματικά όταν στρίβετε.

Back To Top