skip to Main Content
FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις χτίζονται πάνω σ’ αυτό

Η ισχύς και η κατασκευαστική ποιότητα ενός φορτηγού. Η ευκινησία και η αποδοτικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος. Η ευελιξία μιας πλατφόρμας που επιτρέπει μεγάλη ποικιλία μετατροπών.

Αυτό είναι το νέο Transit Chassis Cab: διαμορφωμένο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των ιδιοκτητών του. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη βιομηχανία κατασκευής αμαξωμάτων. Και κατασκευασμένο για να σας προσφέρει μια στέρεη βάση για την επιχείρησή σας.

Το πολύ ανθεκτικό πλαίσιο τύπου σκάλας (ladder-frame) είναι διαθέσιμο σε πέντε μήκη, προσφέροντάς σας μεικτό βάρος οχήματος από 3.100 έως 4.700 κιλά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μονή ή διπλή καμπίνα, καθώς και μπροστινή κίνηση, πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, ανάλογα με την έκδοση

Ο μακρύς κατάλογος χαρακτηριστικών και τεχνολογικών συστημάτων, καθώς και η καλά εξοπλισμένη καμπίνα, κάνουν τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο άνετα.

Κι αν χρειάζεται να μετατρέψετε το όχημά σας, μπορείτε να προσθέσετε προβολείς που αναβοσβήνουν, μπαταρίες AGM ή ένα ειδικό χρώμα (για παράδειγμα), ενώ με τις Ειδικές Επιλογές Οχήματος μπορείτε να αναβαθμίσετε το όχημά σας ώστε να υποστηρίζονται αυτές οι μετατροπές.

Είτε χρειάζεστε ένα στάνταρ κλειστό βαν, ένα όχημα πλευρικής φόρτωσης ή ένα ανατρεπόμενο όχημα, ένα φορτηγάκι-ψυγείο, ένα κινητό εργαστήριο ή ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, το νέο Ford Transit Chassis Cab μπορεί κάλλιστα να είναι η τέλεια επιλογή.

Το νέο Transit Chassis Cab χαρακτηρίζεται από τον έξυπνο σχεδιασμό. Έτσι, το τολμηρό, μοντέρνο στιλ του συνδυάζεται με την ειδική κατασκευή για πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, άνεση και αποδοτικότητα. Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο θα απολαμβάνετε να οδηγείτε, να εργάζεστε μαζί του και για το οποίο θα είστε περήφανοι που σας ανήκει.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το τολμηρό εξωτερικό συνδυάζει το στιλ με την πρακτικότητα, αποδεικνύοντας πως μπορείτε να έχετε ένα ανθεκτικό επαγγελματικό όχημα, το οποίο είναι και όμορφο. Το μεγαλύτερο παρμπρίζ και τα υψηλής τεχνολογίας φώτα βελτιώνουν την ορατότητα, ενώ η εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια συνοδεύεται από εστίαση στην καθημερινή χρήση.

Ford Chassis cab εξωτερικό

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΚΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Κάθε χαρακτηριστικό και πτυχή του εσωτερικού έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες σας, τοποθετώντας τα χειριστήρια και τους αποθηκευτικούς χώρους κοντά στο χέρι σας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια ορίζει επίσης ένα νέο πρότυπο: τη χρήση υλικών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας , που διασφαλίζουν ότι ο χώρος είναι πρακτικός και ανθεκτικός και εξίσου ελκυστικός και άνετος.

Ford Chassis cab εσωτερικό
ΑΝΕΤΟ. ΒΟΛΙΚΟ. ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ.

Με το Transit Chassis Cab μπορείτε να κινείστε άνετα και να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου και αν σας πηγαίνει η δουλειά σας. Λόγου χάρη, στην άρτια εξοπλισμένη, γεμάτη με αποθηκευτικούς χώρους καμπίνα σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία φωνητικού ελέγχου για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις ενώ οδηγείτε. Η γκάμα άλλων πρωτοποριακών χαρακτηριστικών μεγιστοποιεί επίσης την αποδοτικότητα και την πρακτικότητα του οχήματος στο δρόμο.

Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το κάθισμα

Ford Chassis cab οδηγική εμπειρία

Ένα έξυπνο Σύστημα Τετρακίνησης (AWD) μπορεί να προσδιορίζει το κράτημα, την ισορροπία στις στροφές και την απόκριση που απαιτείται σε βρεγμένο, στεγνό ή παγωμένο οδόστρωμα και σε μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η έξυπνη τεχνολογία μπορεί να κατανέμει την κίνηση στον μπροστά ή τον πίσω άξονα, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αυτό το σύστημα ροπής κατ’ απαίτηση προσφέρει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και βελτιωμένη αποδοτικότητα για ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Υπολογιστής ταξιδιού

Με τον ενσωματωμένο υπολογιστή ταξιδιού μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες που περιλαμβάνουν τα εξής: μέση ταχύτητα, μέση και τρέχουσα κατανάλωση καυσίμου, χιλιόμετρα που απομένουν, αυτονομία ρεζερβουάρ και εξωτερική θερμοκρασία.

Ford Chassis cab οδηγική εμπειρία

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία.

Ford Chassis cab οδηγική εμπειρία

ο σύστημα Ford SYNC σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες, φωνητικές εντολές. Μπορείτε να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας. Αυτό το προαιρετικό σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε και, μέσω του συστήματος SYNC με AppLink, επιτρέπει την πρόσβαση στις εφαρμογές του συμβατού σας smartphone.

*Επιτρέπεται η χρήση της ονομασίας και του λογότυπου Bluetooth®, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc., και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από τη Ford Motor Company Limited και τους συνεργάτες της γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΛΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Το όχημα διαθέτει μια σειρά από νέους πετρελαιοκινητήρες TDCi 2,2 λίτρων, με κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων για υψηλά επίπεδα ισχύος και ροπής σε συνδυασμό με την εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου προκειμένου το κόστος ιδιοκτησίας να διατηρείται χαμηλό.

Ισχυροί πετρελαιοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας με αποδοτικότητα καυσίμου

Ford Chassis cab επιδόσεις

Το Transit Chassis Cab είναι εξοπλισμένο με μια σειρά τριών προηγμένων κινητήρων Duratorq 2,2 λίτρων. Μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων, προσφέρουν ιπποδύναμη 100, 125 ή 155PS και ροπή έως 385Nm για μέγιστη ελκτική δύναμη και λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων. Η έξυπνη μηχανική προσφέρει μοναδική οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές και γρήγορη, αποτελεσματική εκκίνηση ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύστημα ένδειξης αλλαγής σχέσης για αλλαγές ταχυτήτων με αποδοτικότητα καυσίμου

Μια λυχνία στον πίνακα οργάνων σας ειδοποιεί πότε να αλλάξετε ταχύτητα, για μέγιστη αποδοτικότητα καυσίμου. Είναι μια απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική καινοτομία, που κάνει κάθε σας μετακίνηση πιο οικονομική.

Ford Transit Mini Bus οδηγική εμπειρία
Back To Top