skip to Main Content
FORD TRANSIT CUSTOM Διεθνές Van της Χρονιάς 2013

Το νέο Ford Transit Custom δημιουργεί νέα πρότυπα απόδοσης, αλλάζει τα δεδομένα του χώρου φόρτωσης, βελτιώνει την παραγωγικότητά σας και θα κάνει σίγουρα μεγάλη εντύπωση στους πελάτες σας. Έχει, λοιπόν, κερδίσει επάξια τον τίτλο του  “διεθνούς van της χρονιάς 2013“.

Το Ford Transit Custom είναι επίσης το πρώτο και μοναδικό van στην κατηγορία του που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τον οργανισμό Euro NCAP. Δύο καινοτόμες τεχνολογίες του, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το σύστημα Ford SYNC® με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης απέσπασαν επίσης τη διάκριση Euro NCAP Advanced για προηγμένες τεχνολογίες: είναι η πρώτη φορά που απονέμεται τέτοια διάκριση σε επαγγελματικό όχημα.

Το Ford Transit Custom επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του, κάτι που το οφείλει στις τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου ECOnetic, όπως το σύστημα Auto-Start-Stop. Το άνετο, ανθεκτικό εσωτερικό του θα κάνει την εργάσιμη ημέρα σας, ειδικά η καμπίνα, που λειτουργεί σαν κινητό γραφείο. Ο χώρος φόρτωσης είναι επίσης κορυφαίος στην κατηγορία του. Είτε επιλέξετε το Van, είτε το Kombi, το όχημά σας θα είναι εξοπλισμένο με πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα φωνητικού ελέγχου Ford SYNC.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Το νέο Transit Custom συνδυάζει το σύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό με ένα επίπεδο εσωτερικής άνεσης που δεν θα περιμένατε από ένα εμπορικό όχημα. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί έχοντας υπόψη την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΕΡΑ

Η τεχνολογία του Transit Custom περιορίζει το άγχος από την εργάσιμη μέρα σας, απλά κάνοντας την οδήγηση πιο εύκολη, ειδικά στις αστικές περιοχές. Για να είναι η ζωή σας ακόμη πιο άνετη, η καμπίνα γίνεται κινητό γραφείο, με πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, ιδανικό για φορητούς υπολογιστές. Το σύστημα φωνητικού ελέγχου Ford SYNC φροντίζει για τη συνδεσιμότητα (μέσω κινητού τηλεφώνου) και την ψυχαγωγία σας, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Ακόμη και το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, όπως είναι και το νέο τιμόνι, για να μπορείτε να βρείτε την τέλεια και πιο άνετη για εσάς θέση οδήγησης.

Πιο εύκολη όπισθεν χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Κολωνάκια, κάδοι, χαμηλοί τοίχοι… η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σας σε μια οθόνη η οποία είναι ενσωματωμένη στον εσωτερικό καθρέφτη. Εκτός του ότι σας δείχνει πράγματα που μπορεί να μην τα βλέπετε, σας βοηθά επίσης να σταθμεύσετε, προβάλλοντας εικονικές γραμμές που σας καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Για πρόσθετη άνεση, η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός μαζί με το σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας.

Αισθητήρες για πιο άνετο παρκάρισμα

Οι προαιρετικοί αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σας βοηθούν να υπολογίσετε την απόσταση του οχήματος από το επόμενο εμπόδιο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, εκπέμποντας ένα διακοπτόμενο ηχητικό σήμα το οποίο επιταχύνεται όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο. Με την τεχνολογία αυτή μπορείτε να παρκάρετε με μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδιαίτερα σε στενούς χώρους.

Ford Transit Custom εξωτερικό

Πιο εύκολοι ελιγμοί το βράδυ

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Όταν πρέπει να πάρετε μια στενή στροφή το βράδυ, το Transit Custom σας βοηθά με τη νέα λειτουργία φωτισμού στροφών (προαιρετικός εξοπλισμός). Ο φωτισμός ενεργοποιείται σε ταχύτητες χαμηλότερες από τα 30χλμ/ώρα, όταν στρίβετε το τιμόνι ή όταν ανάβετε φλας. Η λυχνία στροφών, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του προβολέα, ενεργοποιείται αυτόματα φωτίζοντας την αντίστοιχη πλευρά του δρόμου, ώστε να μπορείτε να δείτε καθαρά. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ελιγμός γίνεται πιο εύκολος.

Λιγότερο κουραστικές και περισσότερο οικονομικές διαδρομές

Το σύστημα διατήρησης της ταχύτητας cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας σας βοηθά να μην υπερβαίνετε ένα προρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε καύσιμο, να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα παραβίασης του προβλεπόμενου από τον νόμο ορίου ταχύτητας και, όπως όλα τα συστήματα cruise control, να διατηρείτε σταθερή την ταχύτητά σας αυτόματα, χωρίς να κουράζεστε και χωρίς να ανησυχείτε

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Νέα πιο άνετα εμπρός καθίσματα

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Το κάθισμα οδηγού, καθώς και το τιμόνι, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να μπορείτε να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο υποβραχιόνιο, ενώ η ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη και τα θερμαινόμενα καθίσματα περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Μάλιστα, παρόλο που τα καθίσματα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ανθεκτικότητας των εμπορικών οχημάτων, είναι ταυτόχρονα σχεδιασμένα για να είναι το ίδιο αναπαυτικά με τα καθίσματα των επιβατικών αυτοκινήτων. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε το Van για μεγάλα ταξίδια, είτε για συχνές κοντινές διαδρομές, θα απολαμβάνετε μια πιο χαλαρή μέρα στο αναπαυτικό κάθισμα τύπου πολυθρόνας γραφείου.

ΑΠΟΔΟΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το Transit Custom τροφοδοτείται από έναν προηγμένο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος μπορεί να προσφέρει διάφορους συνδυασμούς επιδόσεων και οικονομίας. Έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθεί η ισχύς κάτω από το καπό, για το καλύτερο δυνατό κράτημα, και επομένως για την πιο απολαυστική και σίγουρη οδήγηση. Ταυτόχρονα, η ποικιλία τεχνολογιών ECOnetic διασφαλίζει πως η απόδοση του Van θα χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, με ελάχιστες εκπομπές CO2. Για μέγιστη αποδοτικότητα, υπάρχει η γκάμα των μοντέλων ECOnetic με επιλογή κοντού (L1) ή μακριού μεταξόνιου (L2) και με μικτή μάζα οχήματος 2700 ή 3.100 κιλά.

Οικονομικός και ισχυρός πετρελαιοκινητήρας

Ford Chassis cab επιδόσεις

Το Transit Custom διατίθεται με τον προηγμένο και οικονομικό πετρελαιοκινητήρα Duratorq TDCi 2,2 λίτρων, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και κίνηση εμπρός.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ιπποδυνάμεις:
100 ίππων/310 Nm, 125 ίππων/350 Nm και 155 ίππων/385 Nm. Όποιον κινητήρα και αν επιλέξετε, απολαμβάνετε υψηλή απόδοση ροπής και ισχύος, είτε με το όχημα φορτωμένο είτε όχι, ακόμα και κατά την εκκίνηση.
Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Ford ECOnetic, ο κινητήρας περιορίζει το κόστος ιδιοκτησίας και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, ικανοποιώντας τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών Euro Stage V.

Back To Top