skip to Main Content
FORD TRANSIT

Το νέο Ford Transit είναι το μεγαλύτερο βαν στην κατηγορία του. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών μεταξονίων, στυλ καμπίνας, υψών οροφής, κινητήρων και άλλων, προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών για να προσαρμόσετε το όχημά σας όπως θέλετε. Με δυο λόγια, ανεξαρτήτως της επιχείρησης και των αναγκών σας, θα βρείτε ένα μοντέλο Transit κατασκευασμένο ειδικά για το σκοπό της δουλειάς σας.

Ο μακρύς κατάλογος επιλογών τελευταίας τεχνολογίας περιλαμβάνει το σύστημα SYNC με υπηρεσία Επείγουσας Ανάγκης, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (ACC) και το σύστημα ελέγχου στις στροφές (Curve Control). Όλα αυτά προσφέρονται για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ενώ πολλά από αυτά τα συστήματα λειτουργούν αυτόματα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά πράγματα.

Άλλες τεχνολογίες, όπως το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου στους ισχυρούς κινητήρες του ολοκαίνουριου μοντέλου Transit.

Πόσο χώρο φόρτωσης χρειάζεστε; Το νέο Ford Transit διαθέτει τεράστιο μέγιστο χώρο φόρτωσης έως και 15,1 κυβ. μέτρα, ενώ προσφέρει ευελιξία αποθήκευσης φορτίων με μήκος έως και 4,2 μ. (με στάνταρ ενσωματωμένο διαχωριστικό).

Και ανεξαρτήτως του τι μεταφέρετε, οι ενισχυμένες κλειδαριές και οι συναγερμοί υψηλής τεχνολογίας θα προστατεύσουν τόσο το φορτίο όσο και το όχημά σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κάθε χιλιοστό του Transit έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθήσει να κάνετε την επιχείρησή σας πιο αποδοτική, παραγωγική και για να βελτιώσετε τη σχέση κόστους-αποδοτικότητας. Το βαν προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη διάρκεια και ανθεκτικότητα από ποτέ. Ο εξωτερικός σχεδιασμός δημιουργεί μια εντυπωσιακή, σύγχρονη εικόνα και δίνει μια πιο αεροδυναμική αίσθηση στο όχημα, ενώ επιπλέον βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Το εσωτερικό είναι κομψό, άνετο και θυμίζει ένα κανονικό επιβατικό αυτοκίνητο. Αλλά όπως κάθε μοντέλο Transit, είναι πρακτικό και σχεδιασμένο για μεγάλη διάρκεια.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Χάρη στο Ford kinetic Design, το εξωτερικό του βαν συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με τη χρηστικότητα. Για παράδειγμα, η βελτιωμένη αεροδυναμική προσφέρει μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, ενώ τα φώτα υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν καλύτερη ορατότητα. Τα μέρη των εξαρτημάτων έχουν επίσης σχεδιαστεί ώστε να τους γίνεται εύκολο σέρβις και να είναι εύκολη η αντικατάστασή τους, για χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Κατασκευασμένο ώστε να είναι πρακτικό και ανθεκτικό, και όσο το δυνατόν πιο άνετο: το κομψό εσωτερικό, το οποίο θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό ώστε ο οδηγός να έχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε χειριστήριο και αποθηκευτικό χώρο.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΣΤΕ

Με το Transit μπορείτε να κινείστε άνετα και να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου και αν σας πηγαίνει η δουλειά σας, στους δρόμους της πόλης, σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακές οδούς. Η μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών τεχνολογικών συστημάτων θα κάνει την οδήγηση και το παρκάρισμα ευκολότερα. Επιπλέον, στην άρτια εξοπλισμένη, με αποθηκευτικούς χώρους, καμπίνα σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία φωνητικού ελέγχου για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις ενώ οδηγείτε. Έτσι θα έχετε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια σας στο δρόμο, ενώ θα κάνετε τη δουλειά σας καθώς οδηγείτε.

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Ford Transit Van οδηγική εμπειρία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Π.χ., αν το “σπίτι” είναι καταχωρημένο ως επαφή στο κινητό σας, αρκεί απλά να πείτε: “Τηλεφώνησε στο σπίτι” και το σύστημα θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή για να παίξετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (Adaptive Cruise Control) διατηρεί την ταχύτητα που έχετε ορίσει, μέχρι να φρενάρετε ή να επιταχύνετε. Με τα χειριστήρια στο τιμόνι, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα ενώ οδηγείτε.

Επιπλέον, με το Ρυθμιζόμενο Περιοριστή Ταχύτητας μπορείτε να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις στην εθνική πιο ξεκούραστες.

Ford Transit Van οδηγική εμπειρία

Πιο εύκολη όπισθεν

Ford Transit Custom οδηγική εμπειρία

Κολωνάκια, κάδοι, χαμηλοί τοίχοι… η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σας σε μια οθόνη η οποία είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα και ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε την όπισθεν. Το σύστημα προβάλλει επίσης πρακτικές οδηγίες για να μπορείτε να σταθμεύετε ακόμα και στους στενότερους χώρους.

Αισθητήρες για πιο άνετη στάθμευση

Με τους αισθητήρες στάθμευσης μπορείτε να υπολογίζετε την απόσταση ανάμεσα στο όχημά σας και σε οποιοδήποτε αντικείμενο, μπροστά ή πίσω σας. Όταν εντοπίσουν ένα αντικείμενο, οι αισθητήρες εκπέμπουν ένα ηχητικό προειδοποιητικό σήμα το οποίο ενισχύεται όσο πιο κοντά πλησιάζετε σε αυτό.

Ford Transit Van οδηγική εμπειρία
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΛΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Οι νέοι πετρελαιοκινητήρες TDCi 2 λίτρων, σε συνδυασμό με τα κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων, προσφέρουν υψηλά επίπεδα ισχύος και ροπής, καθώς και εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου. Σε συνδυασμό με τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging), τον έλεγχο επιτάχυνσης και το σύστημα Auto-Start-Stop, το Transit έχει σχεδιαστεί για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση του κόστους ιδιοκτησίας, καθώς και για μέγιστη απόδοση της πολύτιμης επένδυσής σας.

Νέοι εξελιγμένοι κινητήρες

Ford Mondeo επιδόσεις

Το Transit διαθέτει τρεις εξελιγμένους κινητήρες TDCi 2,2 λίτρων. Μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων στον μπροστινό τροχό, αυτό το νέο σύστημα ισχύος προσφέρει ισχύ 100, 125 ή 155PS και ροπή έως και 385Nm για μέγιστη ελκτική δύναμη και λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων. Εκπληκτικά μηχανικά αποτελέσματα με εξαιρετική οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές καυσαερίων και γρήγορη, αποτελεσματική προθέρμανση ακόμη και στις πιο κρύες συνθήκες. Η αποδοτικότητα του βαν μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο με την τεχνολογία ECOnetic της Ford.

Αυξημένη οικονομία καυσίμου, μειωμένες εκπομπές καυσαερίων

Επιλέξτε το διαφορικό κιβώτιο ταχυτήτων και θα αυξήσετε τη σχέση μετάδοσης κατά 7% και άρα θα πετύχετε μετάδοση μεγαλύτερης διάρκειας. Επωφεληθείτε επίσης από την αυξημένη οικονομία καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές καυσαερίων, οι οποίες μπορούν να μειωθούν μέχρι και σε 169 γρ. CO2/χλμ.

Ford Transit Van επιδόσεις

Κάθε στροφή γίνεται απλή

Ford Transit Van οδηγική εμπειρία

Ο κύκλος στροφής του L2 Transit Van είναι μόλις 11,9 μέτρα (11,4 μ. στο μοντέλο L1 Chassis Cab). Ακόμη και τα πιο μακριά μοντέλα έχουν υψηλή ικανότητα ελιγμών και στρίβουν εύκολα, κυρίως εκείνα με προηγμένο υδραυλικό τιμόνι.

Back To Top