skip to Main Content
ΝΕΟ FORD FIESTA

Σούπερ μοντέρνο στιλ και εξατομικευμένες επιλογές ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πραγματικά δικό σας.

Περισσότερα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, ανεκτίμητα χαρακτηριστικά και μια συναρπαστική, δυναμική οδήγηση που έχει σχεδιαστεί για να χαμογελάτε συνεχώς.

Με την πρώτη ματιά το νέο Ford Fiesta διακρίνεται για τη μοντέρνα και στιλάτη εμφάνισή του, την έξυπνη σχεδίασή του, αλλά και για την κλασική γραμμή που εμπνέει. Μπορείτε να ανακαλύψετε κι εσείς τα χαρακτηριστικά και τις νέες τεχνολογίες που το καθιστούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Αποκτήστε το νέο Ford Fiesta με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και προονομιακή χρηματοδότηση

Σας ξεκουράζει και σας αναζωογονεί. Είναι ανεκτίμητο και έξυπνο.

neofiestagen1

Όταν τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα λειτουργούν άνετα στο σπίτι σας, θα πρέπει να λειτουργούν το ίδιο άνετα και στο αυτοκίνητό σας. Γι’ αυτό τον λόγο το νέο Ford Fiesta διατίθεται με σύστημα Ford SYNC 3 ώστε να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, με το ηχοσύστημα B&O PLAY για να κάνει τις μετακινήσεις σας πιο διασκεδαστικές και με την ανοιγόμενη πανοραμική οροφή ώστε κάθε διαδρομή να είναι πολύ πιο απολαυστική. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε όλα αυτά και πολλά περισσότερα σε έναν χώρο που σας προσφέρει όλη την ευκολία και την άνεση που θέλετε.

Τώρα μιλάμε έξυπνα

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Όταν βάζετε μπροστά το νέο Ford Fiesta σας, βάζετε μπροστά μια ολόκληρη σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά και συστήματα. Για παράδειγμα το Active Park Assist, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας… Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά συστήματα που είναι τόσο έξυπνα και χρηστικά που θα αναρωτιόσαστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

neofiestagen2

Απολαύστε τις επιδόσεις. Αγκαλιάστε την αποδοτικότητα.

neofiestagen3

Γιατί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα; Με το νέο Ford Fiesta, τα έχετε όλα. Με τον βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 1.0L έχετε στη διάθεσή σας τον πέντε φορές “Παγκόσμιο Κινητήρα της Χρονιάς”. Με το σύστημα Auto Start-Stop εξοικονομείτε καύσιμο κάθε φορά που σταματάτε στο φανάρι. Επίσης, η εξελιγμένη δυναμική της οδήγησης και η ακρίβεια στον χειρισμό προσφέρουν μια ικανοποιητική οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία σας

To Νέο Ford Fiesta ενσωματώνει ένα σύνολο από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και το όχημα σας, σε περίπτωση ατυχήματος ή πιθανότητας αποφυγής αυτού. Στα βασικά χαρακτηριστικά του, σε επιλεγμένες εκδόσεις, περιλαμβάνονται η υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης Collision Mitigation System, το Αυτορυθμιζόμενο Cruise Control, η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Keeping Aid), το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ορίου ταχύτητας (Traffic Sign Recognition), και το Ford SYNC 3 με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

neofiestagen4

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ

Με την πρώτη ματιά το νέο Ford Fiesta διακρίνεται για τη μοντέρνα και στιλάτη εμφάνισή του. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο Fiesta. Οι χυτές, ανάγλυφες γραμμές διαμορφώνουν το αεροδυναμικό αμάξωμα. Επιπλέον, αμέσως μόλις το αντικρύσετε, θα διαπιστώσετε την αίσθηση βελτίωσης που το χαρακτηρίζει.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΟΜΨΗ ΜΕΡΑ. ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σχεδιασμένο για να το απολαμβάνετε εσείς και οι συνεπιβάτες σας, το νέο Ford Fiesta συνδυάζει την κομψή εμφάνιση με το άνετο περιβάλλον και την έξυπνη σχεδίαση. Οι μοναδικές λεπτομέρειες συνδυάζουν τη μορφή και τη λειτουργικότητα με την εντυπωσιακή ομορφιά. Επίσης, χάρη στο πλήθος των ξεχωριστών επιλογών εξατομίκευσης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μοναδικά προσωπικό χώρο που σας ανταμείβει σε κάθε βλέμμα και άγγιγμα.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑ

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Όταν βάζετε μπροστά το νέο Ford Fiesta σας, βάζετε μπροστά μια ολόκληρη σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά και συστήματα. Για παράδειγμα το Active Park Assist, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC), το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας… Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά συστήματα που είναι τόσο έξυπνα και χρηστικά που θα αναρωτιόσαστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Σταθερή ταχύτητα (cruise control) που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα

fiesta-xp1

Με την τεχνολογία αυτορυθμιζόμενου συστήματος σταθερής ταχύτητας (ACC), επιλέγετε την επιθυμητή ταχύτητα οδήγησής σας και το σύστημα τη διατηρεί. Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας ραντάρ εντοπίσει ένα προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνει το Fiesta σας ώστε να διατηρεί μια προκαθορισμένη απόσταση. Όταν απελευθερωθεί ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το σύστημα επιταχύνει στην προεπιλεγμένη ταχύτητα.

Ένα προηγμένο σύστημα που σας βοηθά να μένετε στη λωρίδα σας

Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας χρησιμοποιεί μια κάμερα που ελέγχει εάν παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα. Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας τότε σας προειδοποιεί, δονώντας το τιμόνι και προβάλλοντας ένα οπτικό μήνυμα. Εάν δεν αντιδράσετε έγκαιρα ή καθόλου, το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας ενεργοποιείται για να μπείτε ξανά στη σωστή λωρίδα, με ασφάλεια. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα είναι σχεδιασμένο για δρόμους πολλών λωρίδων (όπως οι αυτοκινητόδρομοι), έτσι θα απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες κάτω των 65 χλμ./ώρα ή μπορεί να απενεργοποιείται χειροκίνητα.

fiesta-xp2

Εύκολο ξεκίνημα στις ανηφόρες

fiesta-xp3

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HSA) χρησιμοποιεί τα φρένα και δεν αφήνει το ΚΑ+ να κυλήσει προς τα πίσω όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το ΚΑ+ παραμένει ακίνητο για 2-3 δευτερόλεπτα όταν αφήσετε το πεντάλ φρένου. Έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να μετακινήσετε το πόδι σας στο γκάζι, ώστε ένα μπορείτε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια να ξεκινάτε στις επικίνδυνες ανηφόρες, ιδιαιτέρως όταν έχετε πίσω σας σταθμευμένα οχήματα.

fiesta-xp4

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection ανιχνεύει οχήματα και πεζούς που βρίσκονται μπροστά σε απόσταση μέχρι 130 μέτρα ή κάποιον που θα μπορούσε να περάσει μπροστά από το όχημα και σας προειδοποιεί για την παρουσία του. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτό το νέο τεχνολογικό σύστημα είναι σχεδιασμένο για να συμβάλει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή και την πλήρη αποφυγή τους. Επίσης, αφενός λειτουργεί σε ταχύτητες μέχρι τα 80 χλμ./ώρα και αφετέρου λειτουργεί και τη νύχτα.

fiesta-xp5

Αυτόματη μεγάλη σκάλα. Για να βλέπετε χωρίς να “τυφλώνετε” τους άλλους.

Η αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων, η οποία είναι πολύ χρήσιμη κατά τη νυχτερινή οδήγηση, κατεβάζει προσωρινά την ένταση των προβολέων κάθε φορά που ανιχνεύει διερχόμενα οχήματα ή άλλο προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην “τυφλώνετε” τους άλλους οδηγούς με τα φώτα σας. Στη συνέχεια, επιστρέφει αυτόματα στη μεγάλη σκάλα για να έχετε την καλύτερη δυνατή ορατότητα.

fiesta-xp6

Ένα σύστημα που βλέπει όσα δεν βλέπετε εσείς

Το Σύστημα Επιτήρησης Τυφλών Σημείων χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να σαρώνει τα τυφλά σημεία σε κάθε πλευρά του νέου Ford Fiesta. Σε περίπτωση που ανιχνεύσουν ένα όχημα που δεν βλέπετε, ενεργοποιείται ένα πορτοκαλί φως στον αντίστοιχο πλαϊνό καθρέφτη για να σας προειδοποιήσει. Εάν βγαίνετε με την όπισθεν από έναν χώρο στάθμευσης και έχετε περιορισμένη ορατότητα της κίνησης, το σύστημα Cross Traffic Alert μπορεί να ανιχνεύσει τα διερχόμενα οχήματα και ενεργοποιεί έναν προειδοποιητικό ήχο. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα ενεργοποιεί επίσης ένα φως στον πλαϊνό καθρέφτη (αριστερά ή δεξιά, αναλόγως της κατεύθυνσης των διερχόμενων οχημάτων).

fiesta-xp7

Ford SYNC με Κλήση Επείγουσας Ανάγκης: καλεί βοήθεια ακόμα κι αν εσείς δεν μπορείτε

Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης* είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC, που ενδέχεται να σας σώσει τη ζωή. Στην απίθανη περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο με Bluetooth® κινητό τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην υπηρεσία έκτακτης βοήθειας, όταν ανοίξει ο αερόσακός σας ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε την κλήση ή να μιλήσετε στην υπηρεσία. Το σύστημα μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεστε, ακόμα κι αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας.*

* Η λειτουργία Κλήσης Επείγουσας Ανάγκης λειτουργεί σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό, συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται μαζί σας όταν ανοίξει ένας αερόσακος (εξαιρούνται οι αερόσακοι γονάτων) ή όταν ένας αισθητήρας ανιχνεύσει σύγκρουση και διακόψει τη λειτουργία της αντλίας καυσίμου. Η λειτουργία κειμένου και η υπηρεσία κλήσης Έκτακτης Ανάγκης δεν υποστηρίζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες.
fiesta-xp8

Πιο εύκολη όπισθεν

Κολωνάκια, ποδήλατα, χαμηλοί τοίχοι… Η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σας στην οθόνη. Το σύστημα ενεργοποιείται αυτόματα όταν επιλέγετε την όπισθεν και προβάλλει πρακτικές οδηγίες για να μπορείτε να σταθμεύετε ακόμα και στους στενότερους χώρους.

fiesta-xp9

Για να τηρείτε την απόσταση

Όταν υπάρχει ένα προπορευόμενο όχημα, στον πίνακα οργάνων εμφανίζεται ένα γραφικό που υποδεικνύει την απόσταση από αυτό. Υπάρχουν τρία επίπεδα ένδειξης: το γκρι αντιστοιχεί στη μεγαλύτερη απόσταση και το κόκκινο στην πιο κοντινή. Μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο ευαισθησίας της ένδειξης απόστασης ώστε να αντιστοιχεί σε διαφορετικά επίπεδα και χάρη σε αυτό το προηγμένο σύστημα ειδοποίησης, μπορείτε να αντιδράτε σε οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά σας.

fiesta-xp10

Το σύστημα Επαγρύπνησης Οδηγού καταλαβαίνει πότε είστε κουρασμένοι

Το σύστημα επαγρύπνησης οδηγού παρακολουθεί διαρκώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει κάθε απόκλιση που οφείλεται σε κούραση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει πως έχετε κουραστεί, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα προειδοποιητικό εικονίδιο που θα σας προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα. Εάν η οδηγική σας επαγρύπνηση συνεχίσει να επιδεινώνεται, το μήνυμα επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά ακούγεται και μια ηχητική προειδοποίηση.

fiesta-xp11

Πρόσθετος έλεγχος κατά την εκκίνηση σε ανηφόρες

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω (ή προς τα εμπρός), όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Το σύστημα λειτουργεί διατηρώντας την πίεση από το σύστημα πέδησης για 2,5 επιπλέον δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο και έλεγχο καθώς μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Το σύστημα είναι επίσης χρήσιμο όταν σταματάτε και ξεκινάτε σε ολισθηρές επιφάνειες.

fiesta-xp12

Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα Σταθερής Ταχύτητας με Ρυθμιζόμενο Περιοριστή Ταχύτητας σας βοηθά να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Μπορεί να εξοικονομήσει καύσιμο, να ελαχιστοποιήσει την περίπτωση επιτάχυνσης και, όπως όλα τα συστήματα ελέγχου γκαζιού, σας επιτρέπει να διατηρείτε την ταχύτητα που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε συνέχεια το πόδι σας στο γκάζι.

fiesta-xp13

Σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού, το οποίο αποκρίνεται σε όλες τις καταστάσεις

Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS), το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητά σας και στις συνθήκες. Στις χαμηλές ταχύτητες, το σύστημα κάνει την περιστροφή των τροχών πιο ελαφριά και πιο εύκολη, βελτιώνοντας έτσι τους ελιγμούς. Σε υψηλές ταχύτητες, όταν χρειάζεστε μεγαλύτερο έλεγχο, σφίγγει το τιμόνι. Τώρα, με τον νέο έλεγχο ολίσθησης, το EPAS λαμβάνει επίσης υπ’ όψιν τους πλευρικούς ανέμους και άλλες οδηγικές συνθήκες, ενώ ο ενεργός έλεγχος ταλάντωσης τιμονιού μειώνει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες δονήσεις του τιμονιού.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γιατί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα; Με το νέο Ford Fiesta, τα έχετε όλα. Με τον βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 1.0L έχετε στη διάθεσή σας τον πέντε φορές “Παγκόσμιο Κινητήρα της Χρονιάς”. Με το σύστημα Auto Start-Stop εξοικονομείτε καύσιμο κάθε φορά που σταματάτε στο φανάρι. Επίσης, η εξελιγμένη δυναμική της οδήγησης και η ακρίβεια στον χειρισμό προσφέρουν μια ικανοποιητική οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

neofiestagen2

Μεγαλύτερη ισχύς. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Μεγαλύτερη απόλαυση

Ο επαναστατικός τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost 1.0L με 140PS σας προσφέρει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από ένα συμβατικό κινητήρα 1,6L ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2 που αγγίζουν μόλις τα 4,5 λίτρα/100 χλμ. Κέρδος από κάθε πλευρά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον κινητήρα TiVCT 1,1L που σας προσφέρει ιπποδύναμη 85PS με ταυτόχρονα χαμηλές εκπομπές της τάξης των 4,4 λίτρων/100 χλμ.

fiest-perf1

Ισχύς πετρελαίου

Προτιμάτε το πετρέλαιο; Τότε πρέπει να επιλέξετε τον κινητήρα TDCi 1,5L που προσφέρει ικανοποιητική ιπποδύναμη 85 PS και επιτυγχάνει οικονομία κατανάλωσης καυσίμου από 3,2L/100km με τις εκπομπές CO2 να αγγίζουν μόλις τα 82* γρ./χλμ. στην τρίθυρη έκδοση και οικονομία της τάξης των. 3.3L/100km με εκπομπές CO2 στα 84* γρ./χλμ. στην πεντάθυρη έκδοση. Εάν θέλετε ακόμα περισσότερη αποδοτικότητα και ισχύ, ο κινητήρας των 120 PS σας προσφέρει 3.5L/100km και εκπομπές CO2 της τάξης των 89 γρ./χλμ.

* Μόνο με τα καλοκαιρινά ελαστικά 15 ιντσών.
fiest-perf2

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

Όταν το Fiesta σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός και το σύστημα Ford SYNC 3. Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αφήστε απλά το συμπλέκτη ή πατήστε το γκάζι στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).

fiest-perf3

Αποδοτικότητα με το πάτημα ενός κουμπιού

Ένα έξυπνο χαρακτηριστικό του νέου Fiesta είναι το κουμπί Eco Button που διαθέτει. Το πατάτε για να ενεργοποιηθεί και μια σειρά από συστήματα και ρυθμίσεις προσαρμόζονται για να σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση καυσίμου. Για παράδειγμα, μπορούν να μειωθούν ο ρυθμός επιτάχυνσης, η ταχύτητα στο ρελαντί και η ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα στο σύστημα κλιματισμού. Όταν συνδυάζονται, όλα αυτά τα μικροπράγματα μπορούν να επιτύχουν μια σημαντική διαφορά.

fiest-perf4

Μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο; Εσείς αποφασίζετε

Τα προσφερόμενα κιβώτια είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κινητήρα που θα επιλέξετε.
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 5-τάχυτο μηχανικό, 6-τάχυτο μηχανικό και 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, εξασφαλίζοντας στρωτές επιδόσεις ακριβείας με κάθε αλλαγή σχέσης.

Κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που αλλάζετε ταχύτητα

fiest-perf5

Ένα έξυπνο σύστημα πληροφόρησης για να οδηγείτε πιο αποδοτικά

Το πρωτοποριακό σύστημα Ford Eco Mode αποτιμά συνεχώς τις επιπτώσεις της οδηγικής συμπεριφοράς σας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα αναλύει την ταχύτητα, την αλλαγή ταχυτήτων, την πέδηση και τα επίπεδα αναμονής, όπως επίσης και τον αριθμό σύντομων και μακρινών διαδρομών σας. Το έξυπνο λογισμικό στη συνέχεια σας συμβουλεύει πώς μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομία καυσίμου.

fiest-perf6

Κινητήρες που πληρούν αυστηρά πρότυπα

Όποιον κινητήρα και να επιλέξετε για το Fiesta σας, έχετε τη σιγουριά ότι θα συμμορφώνεται με τα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων Euro Stage 6. Στους βενζινοκινητήρες, τα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων Stage 6 σημαίνουν ότι ένας κινητήρας δεν παράγει παραπάνω από: 1,0 γρ./χλμ. μονοξειδίου του άνθρακα, 0,10 γρ./χλμ. υδρογονανθράκων, 0,06 γρ./χλμ. οξειδίων του αζώτου και 0,005 γρ./χλμ. ατμοσφαιρικών σωματιδίων.*

* Ισχύει μόνο για τους κινητήρες με άμεσο ψεκασμό.
fiest-perf7

Πιο αποδοτική επαναφόρτιση της μπαταρίας σας

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) φορτίζει την μπαταρία μόνο όποτε χρειάζεται και όταν αυτό είναι δυνατό, αποφεύγοντας πχ να το κάνει όταν πατάτε το συμπλέκτη. Αυτό συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση εκπομπών ρύπων.

Back To Top